lever lajf på mallorca

Godkväll från Mallorca! Jag har lämnat långa tights och jacka hemma i Ösd! Efter att ha fått mitt pass skickat med expressbrev torsdag eftermiddag kunde jag och Viktor faktiskt ta oss iväg till Alcudia, Mallorca på lördagsmorgonen. Så himla efterlängtat! Fattade inte riktigt att det var dags, har sett fram emot detta enda sedan vi bokade resan i mitten på juni! Jag har alltid varit fruktansvärt avundsjuk på alla som fått åka iväg tidigare år men själv harvat på hemma i svealand i minusgrader och halka!

Igår hade vi turen att hinna träna två pass med Kalix SK som varit här i en vecka, tyvärr var det dags för dem att åka hem imorse! På förmiddagen körde vi A3+-intervaller uppför Formentor, en serpentinbacke med  riktigt fin stigning! Jag, Clara och Helena köttade på riktigt bra under våra 4×4 minuters intervaller (samt en avslutande kort på ca 2 min), min puls fullständigt skenade då värmen gjorde sitt! Snittade 92-93% av maxpuls på alla fem intervaller och uppmätte en finfin högsta puls på 185 (98%). Riktigt nöjd efteråt, mest åt att jag fortfarande var vid liv då vi blev lite svull och (trots att vi hade skjuts ner) skulle åka ned själva lite grann på varje intervall. Det gick fort, vääääldigt fort.

Jag och Viktor hann sola lite innan lunchen och på eftermiddagen möttes vi återigen upp med Kalix för ett löppass där vi hann ta två toppar i närheten av Alcudia. Fint! Lagom trött av en dag med 27 gradig värme och sol, träningstimmar och pulsslag samt av alla intryck, så somnade vi innan tio, haha! Idag har jag och Viktor avdankat ett tre timmars stakpass på förmiddagen samt ett löp och gympass på eftermiddagen. Jag har utöver detta slagit rekord i svettning, fyfan säger jag bara. Dessutom har jag dragit min sjunde vurpa på LÖPNING för detta år. Jag har börjat ramla så himla mycket när jag löper sista tiden, och det är inga små fall vi snackar om utan rena krascher! Lite skrapsår rikare blev jag och Viktor har fått öva sina kirurgegenskaper i badrummet efteråt.

Svettig och glad på en topp

Taggade!!

Jag njuter i alla fall för fullt av varje pass, passar på att fascineras av naturen (har aldrig varit utomlands tidigare!!!!) och inser hur jäkulskt bra liv jag har.  Får vara här med personen jag gillar allra bäst och göra det jag gillar allra mest. Hotellet har all-inclusive vilket är perfekt när man är på träningsläger. Skönt att slippa planera och tänka på matlagning när man tränar så pass mycket som vi gör och ska göra här. Viktor utbrast på väg till middagen idag ”Jaha, tio dagar kvar då!”. Känner liksom att dessa tio dagar inte kommer vara så pjåkiga, kan vänja mig vid ett sånt här liv! Timmarna kommer rulla in hemskt enkelt.

Som sagt, vi ska vara här totalt 12 dagar. Vi har hittils haft sällskap av systrarna Bångman på hotellet och imorgon ansluter Team Skididrott vilket ska bli riktigt kul! Vi har 1 vilodag inplanerad men vi har 2 eller 3 viloeftermiddagar inplanerade. Den första imorgon. Gäller att tänka till nu, jag som tänkt träna mycket är beredd att omplanera och ta varje dag väldigt som den kommer. Just nu känns det bra, logiskt då vi endast varit här två dagar såklart, men jag vet att det kan svänga väldigt fort.

Lever livets liv här och det fina vädret ser ut att hålla i sig med undantag för lite regn imorgon eftermiddag. Hoppas ni är riktigt avundsjuka – det hade jag varit! ;)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.