ny samarbetspartner och mallislivet fortsätter

Även om jag har det alldelens för bra här på Mallorca så finns det en riktigt stor faktor som jag gör att jag längtar tillbaka till vardagen i Östersund igen. Jag är så otroligt glad att kunna meddela att jag fått en ny samarbetspartner i form av Jämtländska matsalen! Så när jag kommer hem igen så har jag fått möjligheten att få lunch serverad varje dag! Det går inte riktigt att beskriva vilken oerhörd resurs detta är för min satsning. Att slippa planera, laga lunch och diska efter – är guldvärt för mig som tränar dubbla pass i stort sett varje dag och då Viktors mentala ålder i köket motsvarar en treårings! Återhämtningen är otroligt viktig och skillnaden kommer bli enorm. Ett extra plus är givetvis att även Viktor kommer äta där!

 

De som läst min blogg under en tid vet hur viktigt det är med naturlig och bra mat från grunden för mig. Jag har lagt ner mycket tid och energi på matlagning (det är även därför det känns extra skönt att kunna slappna av och ha ett mål mindre per dag att lägga ner energi på). På så vis känns det så himla bra att Jämtländska matsalen tillagar sin mat helt från grunden och i så stor mån som möjligt av lokalproducerade matvaror. Sånt värdesätter jag oerhört högt!

 

För att återkomma till dag tre på Mallis då: idag har det varit mulet men regnfritt. Värmen har dock inte varit frånvarande! Jag och Viktor löpte 2,45 på förmiddagen och tog två toppar mitt emot de andra topparna vi tog i förrgår. Brukar alltid bli rätt mör efter långa löppass då jag inte haft allt för många över 2,5 timme i sommar, men jag tycker det kändes bra. Jag lyckas dock alltid få skavsår på alla olika konstiga ställen på kroppen, på låren, nedanför armhålan och även i svanken efter vätskebältet. Inte jätteskönt, jaja!

 

Resten av dagen har vi sovit, ätit och även hunnit ner till stranden och tagit en kaffe i solen som faktiskt passade på att lysa en sväng! Just nu åskar det för fullt och imorgon ser det dessvärre ut att regna 25 mm, så nu kanske ni inte behöver vara lika avundsjuka längre! ;) Bilder kommer förmodligen imorgon då internet inte är det snabbaste kvällen till ära tyvärr!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.