mallislägret rullar på sista versen

Slänger väl in ett till blogginlägg här när man ändå har något att skriva om! Vilodagen blev riktigt fin, bäst av allt är givetvis att brännan blev ett antal snäpp bättre! På kvällen såg jag dock verkligen framemot ytterligare en dag med träning, framförallt då det vankades intervaller! Det funkar så här för mig, att jag verkligen längtar ut på passen och verkligen längtar till fartpassen. Hemma är det väl sisådär med just den biten, mer en hatkärlek och känslan efteråt som är mest efterlängtad.

Bilder från senaste dagarnas strandhäng

På morgonen körde vi styrka på hotellets terrass och sedan löpte vi tjejer 1.40 i solen. På eftermiddagen stekte solen något galet och jag blev där och då lite gruvensam. Stekande hetta längs en serpentinväg med bergväggar utmed blir lätt olidligt. På uppvärmningen sökte vi förgäves efter moln som skulle kunna hjälpa oss inför den en enda långa intervallen på 45 minuter uppför Lluc. Jag var den enda tjejen som körde klassiskt men det gick bra ändå! Tyckte jag kunde hålla en jämn fart, hålla tekniken bra och framförallt kändes det bättre och bättre ju längre man höll på. Svettigt var det, mina Oakleys fick mamma Högberg ta hand om då de svettades igen totalt, haha! Efter ungefär halva intervallen kom plötsligt molnen i alla fall, hemskt skönt!

Som sagt så går det så otroligt lätt att träna, lite för lätt nästan. Imorse stakade jag 2 timmar med Viktor och Danne och jag tror alla tre kände att man varit här några dagar och att gårdagen tog lite på kroppen. Jag tog därför vila i eftermiddag, om än lite motvilligt. Båda skidskytteteamen hade dock också eftermiddagsvila så det passade ju bra! Imorgon är det näst sista träningsdagen och på torsdag flyger vi tyvärr hem….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.