åker tillbaka mot nordligare breddgrader igen

Just nu sitter jag i hotellets reception, väskorna är i princip färdigpackade och imorgon 06.10 (!) går transferbussen mot palma och vår flight 10.45. Hoppas på en snabb och problemfri hemresa. Vi slipper iallafall mellanlandning och flyget vidare mot Östersund går i princip utan väntetid på Arlanda, känns skönt!

Igår åkte båda teamen hem, vi avslutade deras sista träningsdag med skateintervaller från Selva upp mot Sa Calobra. Jag körde följande intervaller: 6-5-5-4-4-3-3 minuter. Kändes faktiskt riktigt bra i kroppen så det var kul! På avvåkningen åkte vi upp mot Sa calobra och wow vilken mäktig utsikt, sög lite i magen faktiskt! Löpning på eftermiddagen och då var benen rätt trötta. Min och Viktors sista dag har bestått av 2,5 skate i galen blåst, min kappa på pjäxan lossnade dessutom efter 1,30 så jag fick balansera på rätt bra sista timmen, jaja tur det var sista passet på rullskidor! På eftermiddagen testade vi en ny tur på löpning, det var ett perfekt avslut på detta läger. Solnedgång och pigga ben!

Innan lägret var både jag och Viktor lite oroliga att 12 dagar skulle bli i längsta laget att spendera här, men jag tycker med facit i hand att det varit perfekt. Jag känner mig redo att åka hem, ska bli skönt. Hade jag åkt två dagar tidigare hade jag nog hemskt motvilligt lämnat denna medelhavsö! Men nu är man lite småless på alla rutniner och maten här. Jag känner mig lagomt sliten, precis där jag vill vara just nu. Ska fortsätta träna på lite extra denna vecka ut även hemma, sen börjar det faktiskt bli dags att trappa ner! Galet är bara förnamnet när jag inser att tävlingspremiär är fyra (eventuellt 3) veckor bort! Hur som helst har Mallorcalägret gett så otroligt mycket. Har verkligen laddat upp depåerna med energi och motivation, fått lapa d-vitamin vilket känns välbehövligt nu inför november, och framförallt har jag fått lärt känna och träna med riktigt härliga människor! Bilder får jag bjuda på när jag befinner mig på svensk mark med svenskt internet igen….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.