start på något nytt

received_m_id_538901582860351_0

Såhär hade gärna min morgondag fått se ut!

Jag har ju kört på min gamla devote-blogg ända sedan ettan på gymnasiet och visst känns det lite vemodigt att lämna den bakom mig men under en längre tid har jag väl insett att det är dags att ha en egen hemsida med allting samlat – så voilá! Här är resultatet efter många dagar av svett och tårar!

Jag landade ju på svensk mark kring 17-tiden i torsdags men jag har verkligen inte hunnit ”landa på riktigt” förrän typ.. idag. Det har självklart varit saker att packa upp, tvätt och handling på schemat och därimellan dubbla pass i fredags, högskoleprov hela lördagen följt av lördagkvällsgym.  Men framförallt har jag försökt strukturera upp mitt liv typ, haha!

De tre kommande veckorna som väntar är oerhört viktiga och samtidigt är de fullständigt oklara för mig, vilket jag stressat upp mig över. Jag vill komma på snö snarast, men samtidigt kunna träna på snö just inför premiären den 22-23 november. Så det är ett dilemma, framförallt när det inte ens finns snö i närheten som stämmer överens med de förutsättningar jag har ekonomiskt och liknande.

Det jag i nuläget iallafall vet är att jag har upptaktsläger med min nya klubb Gellivare Skidallians kommande helg uppe i Gällivare. Det ser jag verkligen fram emot! Jag åker därför upp till Luleå på tisdag efter lunch, det ser jag också verkligen fram emot! Har inte varit hemma sedan min flytt hit i augusti, saknar familjen och vänner där uppe (framförallt Zabrina!).

Veckorna efter nästa helg är däremot diffusa, finns det snö stannar jag i Gällivare veckan ut och tävlar nog i Muonio helgen därpå den 14-15/11. Finns det inte snö så ja, då får den som lever se! Jag är iallafall riktigt nöjd med min sommar och höst, så det känns trist ifall mitt självförtroende skulle sänkas på grund av att jag inte kommer känna mig trygg med de sista veckorna nu som kommer… Vet att det kan låta överdrivet, men har jag lärt mig något av tidigare år så är det hur mycket det mentala spelar roll!

Wow vilket megainlägg detta premiärinlägg blev. För att avrunda så har jag haft en rätt efterlängtad vilodag idag där jag hunnit komma ikapp med det jag velat. Jag körde träningstävling fredag morgon med universitet och det kändes inte bra, på eftermiddagspasset var pulsen galet låg trots att jag låg på rätt bra, ett typiskt tecken på att kroppen är sliten. Framförallt kände jag att allting kommit ikapp lite i efterhand och att kanske inte kroppen men knoppen verkligen skrek efter vila. Så jag skippade att träna på idag. Bra beslut.

En reaktion till “start på något nytt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.