är man uppe i norr så är man

Med lite blandade känslor lämnade jag och Viktor Östersund efter lunch idag. Känns som att man inte hunnit packa upp förrän det var dags att packa igen. Framförallt trivs jag ju så himla bra att träna i Östersund och det absolut bästa numera sedan vi kom hem från Mallis är just lunchsamarbetet med Jämtländska matsalen. Det är verkligen höjdpunkten på dagen och maten är så otroligt bra, så himla vällagad! Jag som tycker om att laga mat har redan hunnit fascineras över vissa kombinationer (typ viltskav med bacon och syltlök i, en riktig hit!) och en dag vill jag bli lika bra på baka bröd som Bosse (som är delägare i restaurangen)!

wpid-wp-1445975426889.jpg

Mallis i all ära men inte är det fy skam att träna i dessa förhållanden heller!

Nu var inte tanken att sväva iväg om god mat, men god mat bjöds det som vanligt på hos mina svärföräldrar, Mona och Staffan, i Älvsbyn dit vi kom kring 19-tiden idag. Kylan är lite mer bitig än i Östersund, -4 grader ungefär och oj vad ovant! Man börjar fundera hur man skall klara av snö och minusgrader lite, fast så är det väl alltid såhär oktober/november.

wpid-wp-1445975433390.jpg

Fläskfilé i fredags på Jämtländska matsalen, hann inte ens fota innan jag började äta heheheh…

Annars då? Igår körde jag att tufft stavgångspass med Carro, fokuset låg på korta intervaller, hög fart och att få känna på syran lite! Tyvärr kände jag rätt direkt att kroppen inte alls var med på noterna, eller ja, syra hade jag upp i till öronen så mission completed på den fronten. Men jag måste säga att jag blev lite tagen av den dåliga känslan, trodde inte jag var så sliten efter Mallis men uppenbarligen är det väl dags att ta det lite lugnt. Som sagt, det är en svår period och man får ta varje dag som det kommer lite. Men det är lättare sagt än gjort, jag är en sådan som vill följa planen till punkt och pricka. Hittils har både Viktor och Carro dumförklarat mig rejält haha – och innerst inne vet man ju att det är idiotiskt att köra på, bara för att det står så på ett papper man skrev i april!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.