trappintervaller och snödesperat

God morgon! Det var riktigt fint med en vilodag i fredags, dessutom var hela familjen för en gångs skull hemma i Luleå vilket var himla mysigt. Jag och Pernilla blev bjudna på lunch av mamma, hann strosa lite på stan och jag drog även en spontanare och klippte av mig håret hos Zabrina, hehe! Efter en riktigt god middag i sann norrbottensanda med löjromstoast och älgkött så packade jag väskan inför en tidig uppstigning 04.10 lördagsmorgonen till Gällivare.

Jag älskar verkligen att vara i Dundretterrängen i Gällivare och deras nya lokal på Hellnerstadion är verligen i världsklass, snacka om att ha rustat inför SM i vår och framtida världscuper. Grymt imponerad av gymmet och det framtida rullskidbandet. Förövrigt är jag hemskt nöjd med upptaktslägret med min nya klubb, Gellivare Skidallians. Jag tycker vi känns som ett riktigt bra gäng som kommer ha kul tillsammans i vinter!

Precis som jag trodde så gjorde helgen mig gott för min motivationssvacka. Återigen känner jag mig riktigt pepp för att träna, förbättra och finslipa det sista inför säsongen. På lördag förmiddag körde vi ett riktigt monsterpass med stavgång, orkar inte gå in i detalj på passet, men vi avslutade iallafall  med trappintervaller uppför backhoppningsbacken, en gång tog ungefär 4 minuter och jag tror aldrig jag varit så stum. På riktigt alltså. Benen bara skakade efteråt och efter en halv gång upp igen i maxfart så var det knappt benen bar. Värst av allt är nog träningsvärken i framsida lår, rumpa och vader. Förstår inte hur jag lyckades springa 2,10 timme igår på dundret med Nelly och Matilda….

Kroppen känns fortfarande inte alls i slag men det är ändå på uppåtgående tycker jag. Jag är mest riktigt desperat efter snö. Det känns som att alla är, eller iallafall har varit, på snö – utom jag. Jag vet ju givetvis hur man åker skidor och jag kommer hinna och bli less på åka skidor på snö men samtidigt är det riktigt frustrerande. Jag har så mycket jag vill nöta på, har ändrat stakteknik helt i sommar och det vill jag ska sitta även på snö. Jaja, nästa vecka ska jag på snö oavsett hur långt jag måste åka, har jag bestämt mig för hehe!

Nu ska jag möta upp Julia för lite rullisar!

Bjuder på en selfie i brist på annat. Nu är mitt "långa" hår ett minne blott och mer lobliknande!
Bjuder på en selfie i brist på annat. Nu är mitt ”långa” hår ett minne blott och mer lobliknande!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.