på plats i muonio

Idag fortsatte min Finlandsturne och för närvarande befinner jag mig i Muonio! Jag styrde norrut imorse och det var en riktigt fin körning, ett riktigt vinterföre, vilket i sig var lite ovant! Men jag hade inte bråttom och det hade inte alla ca 472818364 renar över vägen heller…. Jag tog mig fram helskinad kring lunchtid och slöt upp med klubben i en stugby ute i skogen någonstans!

image

Senaste dagarna i Rovaniemi har gått fort, Naima lämnade mig tyvärr i onsdags men jag stannade kvar till imorse som sagt. Har kört många lugna distanspass med teknikfokus men körde även ytterligare ett fartpass med Piteå Elit i onsdags, denna gång ett klassiskt race i ett före där man inte fick mycket gratis! En finsk motionär ansåg iallafall att jag såg ut som en riktig världsmästare och undrade vilket land jag kom ifrån, så något rätt gjorde jag kanske iallafall!

Först var tanken att jag skulle vidare mot Muonio redan igår, men mitt sista pass i Rovaniemi igår förmiddag blev inte jättekul. Jag har aldrig ”väggat” förut, det vill säga gått mig helt tom, men det lyckades jag givetvis göra igår, två dagar innan tävling. Jaja, en erfarenhet rikare är jag nu och i framtiden tänker jag aldrig skippa sportdryck och avbryta ett pass i tid om jag känner av tendenser. Jag var iallafall inte så taggad på köra bil i mörker efter den urladdningen. Det passade perfekt såhär med facit i hand för jag och Viktor passade på att checka in på hotell inatt. Det var skönt att hinna ses lite såhär mitt i Finland trots att både är på läger. Så vi hann äta en god hotellfrukost imorse och jag tror både han och jag behövde lite avbrott i träningsvardagen!

Så nu är är det fullt fokus på morgondagens tävlingsdebut för säsongen! 10 km klassiskt väntar och det känns… skönt! Har väntat så länge på denna dag och det känns lite konstigt att det är dags. Jag är iallafall otroligt nöjd med mitt jobb och slit denna sommar och höst, framförallt sista veckan nu i Rovaniemi. Fokus, teknik och kropp känns absolut på g. Så har aldrig känt mig så avslappnad inför en tävling som nu. Hoppas det ger resultat även imorgon!

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.