äntligen i östersund igen!

Ja, äntligen säger jag återigen! Igår tidigt på morgonen fick jag äran att köra ner Viktors splitternya Hyundai Tuscon de dryga 60 milen ned till Östersund!  Det var verkligen hög puls när jag rullade ut bilen från Dahlqvist bil i Luleå kan jag meddela! Min käre pojkvän är en perfektionist ut i fingerspetsarna och denne bil har varit riktigt efterlängtad, så minsta lilla skråma och jag hade inte kunnat kalla mig hans flickvän längre…

Hursomhelst. Min sista dag uppe i norrbotten var inte alls fy skam även om mitt sug efter rutiner och allt i Östersund var helt galet. Jag tränade 1,5 timme på Ormberget för att skölja ur musklerna från helgen. De hade lagt ut 300 meter snö som, totalt alltså cirka 600 meter fram och tillbaka. Jag hade glömt mina hörlurar och trodde det skulle bli en jäkla pers att snurra där, men tiden och de cirka 35 varven gick riktigt fort! Kanske för att jag hann åka lite med Lisa och Ida en sväng! Efter passet mötte jag upp Ida och Julia, mina kära gamla gjutarenkompanjoner, och lunchade på universitetet, trevligt värre!

Rullade in på Björkbackavägen igår kring 14-tiden. Packade in och åkte lite bil med en lyrisk kille. Somnade rätt direkt efter det, brukar alltid bli extremt trött efter långkörningar. Sket för en gångs skull i mitt motto om att alltid packa upp, direkt. Istället traskade jag och Viktor iväg till Daniel Gustavsson och Bettan Högberg som bjöd på tacomiddag! Riktigt gott och riktigt trevligt! Jag som inte är så insatt i skidskytte börjar bli mer och mer intresserad av det, så jag lyssnade fascinerat när de pratades skidskytte och ställde lite dumma frågor, men det är alltid kul att lära sig nytt! Tror dock jag håller mig till längdskidåkningen!

Idag har jag mer eller mindre svävat på moln. Skejtade 2,5 timme på förmiddagen på en sjukt fin stadion här i Ösd. Solen sken och man kunde till och med åka ute mot Spikbodarna på natursnön, gud vad jag njöt! Har verkligen saknat rutinerna här, och framförallt har jag saknat att TRÄNA. Ser verkligen fram emot att få samla lite timmar i veckan. Dagen fortsatte bra med en gudomlig lunch på Jämtländska matsalen innan jag och Viktor for en snabb sväng på XXL som öppnade i Östersund idag. Jag märkte rätt väl att denne kropp inte tränat 2,5 timme på några veckor, sov som en stock mellan passen! Sedan vankades gym och löpning med Lisa.

wp-1448483799243.jpg

wp-1448483803435.jpg

Nu har jag efter många om och men tagit tag i min packning. Kaoset har varit ett faktum i vår lilla etta men tack vare lite gemensamma krafter har vi haft ett riktigt kvällsröj. Helt slut är jag nu iallafall. Nu ska jag slötitta lite tv, fika lite kvällis och sova. Imorgon vankas det intervaller – mina första sådana på skidor denna säsong!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.