skön helg hemma i östersund

Här nere rullar dagarna på! Dagarna går fort och det är lite höstkänsla när det är äta-sova-träna-dagar. Man hinner inte så mycket annat men det gör inte så mycket. Från och med igår stängdes WC-spåret av då det vankas världscup i skidskytte här i några dagar framöver. Tyvärr får man snurra på cirka 600 meter istället för 5 kilometer, men inte ska man klaga så länge man ändå får stå på skidor…

Pysslade på lite med julblommor igår, dock är detta det enda juliga i denna lägenhet i nuläget...
Pysslade på lite med julblommor igår, dock är detta det enda juliga i denna lägenhet i nuläget…

Förutom skidor och träning har jag nu återigen börjat komma ned i varv när packning, handling och sånt är avklarat för stunden. Igår hade jag först lite skola på morgonen, den sista föreläsningen i min psykologikurs. På kvällen lagade jag trerätters till middag, för mig är det verkligen avslappning och kul att tänka på något annat. Till förrätt bjöds det på egen aioli och räkor, till varmrätt älgfärsbiffar med whiskeyädelost och till efterrätt prövade jag att göra chokladfondant för första gången! Gott tyckte både jag och sambon! Jag har ett x antal ”klassiska rätter” som jag vill hinna avverka. Typ som att göra egen aioli, egen bearnaise och beef bourgogne.  Har redan hunnit avverka palt, egen rödbetssallad och sånt.

wp-1448722651700.jpg

Nöjd tjej efter pizzabuffé, chevrélax och lussebulle till efterrätt igår på Jämtländska!
Nöjd tjej efter pizzabuffé, chevrélax och lussebulle till efterrätt igår på Jämtländska!

Ofta kommer allting för mig i efterhand och det känns riktigt skönt att bara vara hemma i helgen och inte fundera på så mycket annat. Efter två helger på vift och framförallt med tävling känns det välbehövligt. Det tar mer på krafterna än vad man tror och med facit i hand var det en riktig rivstart att köra två tävlingshelger i rad… Nu är det lite ironiskt att jag faktiskt skall köra just race om en timme ungefär. Haha. Tar det dock som ett bra intervallpass. Man ska nämligen testa tv-kamerorna inför skidskyttet imorgon och då får vi tävla, 3×2 kilometer masstart! Det känns kul och får se vad jag har kroppen. Tycker den som vanligt känns bättre och bättre nu när jag tränar på lite!

Imorgon ska jag baka lussebullar första advent till ära, det absolut godaste på julen om du frågar mig (efter själva julbordet då). Nä, nu bör man väl kanske byta om och sickla av skidorna eftersom det är samling 16.45. Hörs!

Snurrade runt i mörkt elljusspår i torsdags!
Snurrade runt i mörkt elljusspår i torsdags!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.