summeringsmåndag

God morgon! Led lite med mina klubbkamrater som hade en finfin resa på cirka 12-13 timmar och närmare 95 mil att avverka igår, själv rullade jag in i Östersund kring 17-tiden. Klaga är det sista jag gör, hehe.

Karin var iallafall glad innan deras monster-resa hem mot  Gällivare!
Karin var iallafall glad innan deras monster-resa hem mot Gällivare!
Osamarbetsvilliga renar på väg hem. Tog x antal minuter att ta sig förbi alla, bara för att sedan inse att vi kört fel och fick köra igenom flocken en gång till, hehehe
Osamarbetsvilliga renar på väg hem. Tog x antal minuter att ta sig förbi alla, bara för att sedan inse att vi kört fel och fick köra igenom flocken en gång till, hehehe

På tal om att klaga så är min hals/mina luftrör helt förstörda efter helgen. Jag brukar inte ha känsliga luftrör men efter fredagen så har jag haft hemsk hosta och den har väl inte blivit bättre efter två tävlingar till i kort och hårt intensitet… Är helt slut av allt hostande, Viktor pratade med sin tränare igårkväll och han undrade vem som dammsög, men nej, det var bara Jenny som hostade! Förmodligen får det bli dubbelvila för att de ska vara med i matchen igen.

Hur gick min sista tävlingsdag då? Tyvärr hade mina ben inte så mycket mer att ge efter två tävlingsdagar, så det blev väl inte världens roligaste lopp. Den sista växeln saknades helt, och ska jag summera loppet kan jag göra det med ordet kantigt. Det var stelt och fick inte alls in tekniken i övergångarna mellan de olika växlarna. Ska man vara positiv så höll jag ihop det bättre idag, jag tyckte jag åkte relativt avslappnat och jag höll mig på benen i det svåra och snabba föret! Kollar man resultatmässigt så slutade jag på en 8:e plats. Förr hade jag nog varit överlycklig över min bästa placering någonsin i ett ”distanslopp”, men jag är mest förvånad med tanke på känslan. Det visar väl kanske att jag kommit en bit på det mentala, att det är min egen insats och en strävan efter det perfekta loppet som är det relativa. Inte resultatet och jämförelse med andra (även om jag givetvis gör det också).

Foto: Nisse Schmidt
Foto: Nisse Schmidt

Ska jag summera tävlingarna nu innan jul så har jag uppenbarligen höjt mig en nivå sedan tidigare. Riktigt kul och inspirerande att jag faktiskt fått ut mina fina känsla jag haft i höst även på tävling (okej inte nu i Idre då). Tar verkligen med mig mitt skatelopp i Muonio och sprintprologen i Idre! Det finns fortfarande massor att hämta, men säsongen är lång!

Nu ser jag faktiskt fram emot fyra veckor av tävlingsfria helger. Ska passa på att träna på under dessa veckor. Imorgon blir jag ensam i lägenheten, trist, men jag ska fokusera stenhårt på träningen och även ta tag i min hemtenta och därmed kunna checka av min kurs helt och hållet! Sedan beger jag mig norrut i slutet på nästa vecka mest troligt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.