ett litet snabbskrivet kvällsinlägg

Ja, sedan mitt sista rastlösa inlägg har jag hittat en ny sysselsättning i form av tv-serien Bron. Jag brukar skippa att se serier och skippa att läsa bra böcker för det finns liksom inget mellanting för mig när jag väl börjar. Jag slutar inte. Och Bron är sjukt bra, tacka vet jag pappas netflix-konto! Idag såg jag klart det sista, tionde avsnittet på säsong ett. Började tisdagkväll, och varje avsnitt är cirka en timme. Så ja… ni får väl räkna ut själva!

wp-1449776239501.jpg
”Ögon som fyrkanter” eller hur är det man brukar säga när man spenderat löjligt mycket tid framför tvn?

Men, jag har faktiskt hunnit med annat! Har bland annat STORstädat lägenheten idag. Dammtorkat, torkat ut skåpar och kylskåp, tagit bakom ungen och sånt där kul, hehe… Igår kom jag igång med träningen igen. Klassiskt distanspass på förmiddagen och gym på eftermiddagen. Däremellan hann jag med lite plugg också. Idag körde jag på med två distanspass till, la in lite sprintstarter (hehehe) och en hel del åkning utan stavar, fick även sällskap av Sofie på eftermiddagens pass. Jag börjar faktiskt bli rätt less på slingan här, den är förvisso lång, men väldigt formdödande då den är riktigt tuff att snurra A1 (lugn distansfart) på. Speciellt klassiskt. Tiden går riktigt sakta, så det var skönt med lite surr-sällskap idag.

Tyvärr har jag tillslut kommit till insikten att jag ska vara gammal och klok för en gångs skull, jag fyller ju faktiskt hela 20 år om en månad! Så imorgon blir det återigen en hederlig vilodag. Förmodligen lördag också. Blä. Min hals är tyvärr inte riktigt med i matchen ännu. Kan inte riktigt säga vad det är, vilket gör det ännu mer frustrerande. Har inte vanlig halsont, men det är ändå nån konstig känsla i halsen, jag är lite snorig, har både torr och slemhosta men mest bara när jag anstränger mig. Vanligtvis känner jag riktigt väl och har några bra indikationer på att jag är sliten och sjuk, men dessa ”vanliga” syns inte alls till nu så, jag vettefan på ren och skär svenska!

Dagens inköp
Dagens inköp

Nåväl, tur det finns en säsong till av Bron, tur jag har lite plugg att ta itu med och tur att jag iallafall har julbord på Jämtländska matsalen att se fram emot imorgon! Gud vad jag längtat! Kunde faktiskt inte hålla mig så idag köpte jag en liten skinka som jag griljerade och passade även på att baka saffranskolakakor, åh vad jag älskar julmat! Men till er som inte orkar baka och griljera skinka själva och som befinner sig i Östersundstrakten lär ju passa på att äta julbord på Jämtländska matsalen imorgon!

2 reaktioner till “ett litet snabbskrivet kvällsinlägg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.