13 december

wp-1450005069347.jpg

Lucia och 11 dagar kvar till julafton! Mina julkänslor är inte på topp men försökte få upp lite julkänsla i morse med denna frukost! Det är verkligen tur att jag haft fullt upp med vinterstudiotittande och nervöst följt Viktors tävlingar i Finland, för mycket egen träning har det dessvärre inte alls blivit.

Tog som sagt en till vilodag i fredags och igår löpte jag 40 minuter med riktigt kass känsla, idag bestämde jag mig för skita i att vara förnuftig så jag for ut en snabbis och skejtade 1,15. I början gick det bedrövligt, motionär efter motionär åkte om mig trots att jag låg kring 140 i puls. Hostade dock inte alls så som jag gjort tidigare så det var skönt. Mot slutet av passet lossnade det lite också tycker jag, så det finns hopp! Halsen som jag haft en oidentifierad känsla i, haha, känns också bra till 95 %. Kanske är det bara en väldigt, väldigt seg tävlingshosta.

Från och med imorgon kör jag på som vanligt igen, kanske väntar med fart nån dag till. Men nu får det vara nog av detta känner jag, har svårt att tänka mig att det ska bli sämre iallafall. Fördelen med att inte träna är väl att jag i princip är klar med min hemtenta och därmed snart  är klar med min 15 hp-kurs. Igår fick jag även fint besök i form av min lillebror, Markus! Han var här och spelade hockey så jag passade på att bjuda på lite kaffe, himla kul! Nä, nu hoppas jag kunna träna på rejält innan jag styr hemåt för julfirande i norr i mitten av veckan någon gång!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.