hemma för julfirande

Hej! Äntligen är jag igång med träningen för fullt igen! Dubbla pass sedan i söndags och mitt första fartpass sedan Idre kändes i kroppen, dock kom jag in i ett riktigt bra flow och hade tänkt skjuta upp min hemresa någon dag, men min rivstart kändes lite i kroppen på tisdagskvällen så jag bestämde mig lite spontant kring sjutiden att börja packa ihop alla saker och förbereda mig för att köra hem på onsdagsförmiddagen efter att ha tränat tidigt på morgonen.

Efter en rätt snabb hemresa så rullade jag in i Älvsbyn kring 17-tiden. Kom fram helskinad trots mitt första älgmöte och trots att jag var alldeles för kylig med att tanka (var nog endast några hundra meter från soppatorsk). Aldrig varit så lycklig över att komma till Sorsele om jag säger så. Jaja, lite spänning i vardagen har väl ingen dött av!

Idag blev det ett kärt återseende med de gamla goa spåren på Kanis. Här har man väl avverkat några träningstimmar i och med min gymnasietid här! Det var iallafall riktigt fint med att slippa snurra på konstsnö då det gick att ta sig fram på natursnöslingorna om man inte hade de finaste paren. Det blev ett bra pass med något hög puls. Lite standard med det när man har en pojkvän bakom sig så man måste försöka åka någorlunda fagert för att hålla honom nöjd, hehe!

Imorgon väntar vilodag och en färd på cirka 6 mil hem till Luleå. Även om jag nyss varit hemma skall det bli skönt att komma hem för julfirande igen! Imorgon hade jag tänkt julbaka lite och på kvällen kommer även min syster hem från Umeå också, så då är hela familjen samlad för en gångs skull!

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.