det kan inte alltid vara tipp topp tummen upp

Godkväll! Senaste dagarna har rullat på mestadels fint:

Biodejt med Viktor i fredags! Star Wars var riktigt sevärd!
Biodejt med Viktor i fredags! Star Wars var riktigt sevärd!
Träningstävlat i Piteå i Lördags. Man riktigt ser hur kallt jag tycker det är, haha...
Träningstävlat i Piteå i Lördags. Man riktigt ser hur kallt jag tycker det är, haha…
wp-1451411660292.jpg
Låtsas-ler lite efter målgång. Vad gör man inte för ett fint foto? Viktors min beskriver mer min känsla där och då…
Rundade iallafall av lördagskvällen med en god alkoholfri drink på Clarions skybar i Luleå inför biodejt nummer två med mromor och syster!
Rundade iallafall av lördagskvällen med en god alkoholfri drink (nästan värd sina 60!!!! kronor) på Clarions skybar i Luleå inför biodejt nummer två med mormor och syster!

Ja för att direkt hoppa till lördagens träningstävling så kan väl egentligen bara vara glad att det var just en träningstävling. Helt klart det absolut sämsta jag gjort denna höst och vinter. Med råge. Egentligen var jag mest besviken efteråt för hur tråkigt jag tyckte det var. Både innan, under och efter loppet. Kanske inte så konstigt när jag saknade tjejmotstånd i min ålde, det var riktigt isande vindar, isiga spår och en kropp som inte ville lika mycket som huvudet. Eller egentligen var det väl inget större fel på kroppen. Kom bara inte upp i puls och var inte ens i närheten av att känna på syra i benen. Det gick bara inte helt enkelt. Trodde jag fått mer ordning på min skateteknik i isiga fören men uppenbart så finns det mycket att hämta där fortfarande. Jaja, det la jag bakom mig snabbt.

Efter det har väl inte kroppen jublat heller direkt. På söndagen hade jag en efterlängtad vilodag, det kändes att det var 17 timmar sist. Igår, måndag, körde jag ett kortare distanspass på förmiddagen och gymmade på kvällen. Under båda passen hade jag ovanligt hög puls och var helt slut igår kväll. Imorse vaknade jag med halsont och besvikelsen/frustrationen/ilskan var ett faktum. Så otroligt löjligt egentligen, precis som min kloka mor säger så finns det betydligt större problem här i världen. Men skidåkare som läser detta förstår precis. Detta var inte riktigt planen just nu! Är innerst inne inte orolig alls. Inte haft ont i halsen sedan imorse och det är mer en försiktighetsåtgärd med vila. Känner jag mig själv rätt så kan jag träna senast på torsdag. Men ändå, det var inte enligt min plan och jag blir inte glad när det inte blir som jag planerat, lite aspergersvarning på det hela nästan…

Jaja. Bara vara klok och (försöka) sätta perspektiv på allting. Har hursomhelst haft himla bra dagar med familjen. Det har varit fullt hus hemma hos mamma och pappa i Luleå när både Viktor och Pernillas pojkvän, Niklas varit här. Livliga diskussioner och hetsiga tävlingsmoment av olika slag som plump (Viktor stod för årets plumpprestation förövrigt!), Buzz och andra frågespel. Det har varit himla kul och skönt att fokusera på annat. Humöret har inte riktigt varit på topp sista dagarna, sovit lite knaggligt och ja, helt enkelt varit allmänt ”off”.  Men, jag blickar framåt – nytt år och nya möjligheter snart ju! ;)

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.