yokostavar och en kall skidhelg

Godkväll! Igår fick jag en riktig helgkänsla när jag vaknade upp. Det var riktigt skönt att vakna upp utan att tävla eller annat nödvändigt. Jag och Viktor fixade en god frukost och sen tog jag mig efter en ett segande i soffan mot gymmet. Explosiv styrka och stakergo fick lördagen bjuda på i träningsväg. Det var skönt att träna inne faktiskt, var väl värd det efter att ha härdat utomhus hela veckan i minusgraderna.

Bra lördagsfrukost!
Bra lördagsfrukost!

Fick besök av svärföräldrar lagomt till Tour de ski-tittande och sen åkte jag och Viktor ned på stan en sväng. Jag hade endast tänkt vara smakråd men det slutade med att jag fyndade ett par varma vinterkängor på rea, väl investerat då det varmaste jag ägt annars varit mina Nike Air Max…

Idag var det lite bittert jag var åskådare på damernas 10 kilometer masstart här i Östersund. De kortade ner distansen från 20 km till just 10 km igårkväll, då det varit så kallt. Jag hade absolut kunnat köra då men jaja… Hejade iallafall sedan vidare när Viktors 15 km startade och oj vilket lopp han gjorde! Blev helt vild och stångades med norrmän som var ivägen när jag skulle heja, hehe. Han fick stå på pallen i seniorklassen för första gången och så himla väl värd det! Så glad!

Fick inte Viktor att fastna på bild i dagens stimmiga masstart, men i fredags var det enklare!
Fick inte Viktor att fastna på bild i dagens stimmiga masstart, men i fredags var det enklare!

Idag fick jag dessutom ÄNTLIGEN mina nya Yoko-stavar i handen. De som känner mig vet att jag inte är något vidare fan av att ha likadana saker som alla andra. Jag gillar att sticka ut men samtidigt finns det ju ofta en anledning till att många kör på ett visst märke. För mig handlar det om att både sticka ut men givetvis inte dra ned på kvalitén heller. Därför vill jag tacka David Frisk som är ansvarig för Yoko i Sverige som försett mig med deras nya stav 9100!

wp-1452447496620.jpg

Sjukt snygga och framförallt riktigt fin pendel på dem! Tycker det är kul att fler märken etablerar sig och uppenbarligen verkar Yoko gjort något rätt med den nya modellen. Först var det nämligen tänkt att jag skulle få hem ”Kikkan Randall Edition”, alltså i rosa färg (alla tjejers dröm typ hehe) men den är helt slutsåld och slut i Finlands lager. Även fått vänta ett tag på den orangea då trycket är hårt på även dem! Så även om jag tycker om att vara ensam om saker så kanske jag får finna mig i att de flesta åker på Yoko-stavar snart! ;)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.