åsarna imorgon

God dagens! Tycker veckan har rusat iväg och imorgon är det alltså redan torsdag och dags att bli upplockad av klubben för avfärd mot Åsarna. Såg att de ändrat den tidigare prognosen som lovade svinkallt, till perfekt vinterväder med ungefär 6 minusgrader och sol. Hur fint låter inte det?! Idag har vinterstaden Östersund på tal om något helat annat, levt upp till sitt namn. Kylan har återigen kommit tillbaka, men efter allt snöande som varit sista dagarna är det äntligen möjligt att åka alla natursnöspår här om man inte har sina guldpar till skidor på fötterna! I måndags åkte jag runt och log konstant – lite sjukt vad lite snö kan göra för humöret. Idag hade jag tävlingsförberedelser i form av klassiska intervaller, riktigt kallt som sagt med -20 men riktigt fina spår! Körde 5 minuter x 4 med maxinsats i början och slutet. Ett bra formpressarpass för mig iallafall. Svårt att veta var jag har kroppen men det lägger jag ingen större vikt. på Jag åker så fort jag orkar på lördagens 5 km klassiskt (som kanske är loppet jag lägger lite större vikt på) helt enkelt.

Dagen har fortsatt med det sedvanliga lunchdejtandet av killarna här nedan på Jämtländska matsalen, vi konstaterande att vi har det jäkligt bra. Lunchen är verkligen höjdpunkten på dagarna numera, haha!

Foto: Sofia Henriksson
Foto: Sofia Henriksson

Sprang lite på eftermiddagen och lagade sedan lite vegetariskt med indiensmaker till middag medan herrn i huset gymmade. Jäkligt gott om jag får säga det själv! Annars består mesta tiden numera att försöka vara jäkligt framförhållen och försöka få nytta utav min tidigare storhetstid som telefonförsäljare, haha. Nämen det har varit mycket telefonsnack sista tiden om jobb och lägenheter. Får återkomma om det mer här på bloggen när allting är mer spikat.

Pojkvän som har bråttom och är fokuserad på att komma fram till Jämtländska matsalen
Pojkvän som har bråttom och är fokuserad på att komma fram till Jämtländska matsalen

Tänkte inte vara så mer långrandig här. Jag ser verkligen fram emot helgen iallafall. Har höga krav på mig själv men det tycker jag man ska ha. Läste igenom min gamla blogg och insåg att det är lite galet hur mina förväntningar och krav har ändras. Som sagt, man ska ha höga krav men ibland måste jag nog stanna upp och reflektera lite också. Men, jag vet att det inte var någon vidare känsla i kroppen under första juniorcupen i Idre och då lyckades det leda till en 12 respektive 8e plats. Då är det lätt att automatiskt dra en slutsats att med en bra kropp och en väl genomfört lopp kunna hamna högre upp i listan än så. Så länge jag känner att kroppen svarar som den gjort tidigare i höstas och under säsongen så är jag nöjd iallafall.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.