en efterlängtad vilodag

Hej! Gårdagen blev en lyckad dag, visserligen fullt upp men samtidigt är det då jag trivs som bäst! Bestämde mig för att inte vila igår, trots att det brukar vara det vanligaste då man haft en intensiv tävlingshelg. Men en rätt pigg kropp i kombination med en riktigt slö avjogg igår (p g a en rätt less tjej efter ett visst stavbrott) resulterade i en måndag med dubbelpass. Två timmar lugn skate på förmiddagen och gym på eftermiddagen. Åkte motionsslingorna på 15 km uppe vid Torråsen för första gången på skidor och det var riktigt fint trots att jag frös som satan! Varför? Temperaturen sjönk från -3 till -10 (!) under passet och mina tights och tävlingshandskar uppnådde inte riktigt dess funktion där och då. Blev en jobbig dusch efteråt för fingrar och mina stackars tår som fått ta mycket stryk sista veckan…

Kvällen avrundades med takeaway-sushi som Viktor bjöd på innan jag fick besök av ett gäng tjejer för lite 20-års fika! En riktigt bra födelsedag och om jag får säga det själv så lyckades jag riktigt bra med min rawfood-cheesecake!

Sushidejt med Mr B
Sushidejt med Mr B
Fick så fina presenter igår, däribland dessa blommor! Så lyxigt med snittblommor istället för plast ;)
Fick så fina presenter igår, däribland dessa blommor! Så lyxigt med snittblommor istället för plast ;)

Idag var det dock skönt med vilodag, återigen kanske inte världens mest trötta kropp men liksom för att komma ikapp med allt och vara i fas med allt som komma skall härnäst. För min del har jag bestämt mig för att åka samtliga distanser på SM i Piteå, lika bra att få tävlingar i kroppen och få chansen att möta seniorerna. Och givetvis kul att få åka SM när det i princip går på hemmaplan i Norrbotten! Styr redan nu på torsdag norrut dock. Ska tävla Kanisspelen på lördag (apropå hemmaplan haha).

Älskade to-do-list! What would I do whitout you?
Älskade to-do-list! What would I do whitout you?

Min vilodag har sett ut som 99,9 % av resten av skidsvergies tjejers vilodagar. Det vill säga tvätta, städa, baka glutenfritt bröd och uträtta ärenden som man aldrig hinner annars. Inte konstigt att alla gör just detta på vilodagarna såklart, men lite kul är det ändå ;) I dagens fall under rubriken ärenden man aldrig hinner annars blev ett besök till Lars Tallbom som skall slipa två par skidor, hämta paket på ICA samt organisera min garderob vilket var jäkligt nödvändigt faktiskt, hehe.

Nackdelen med inte vara framförhållen med att boka tvättid. Fick hänga all tvätt i vår 36 kvm etta istället....
Nackdelen med inte vara framförhållen med att boka tvättid. Fick hänga all tvätt i vår 36 kvm etta istället….
Detta skall jag ta mig an nu
Detta skall jag ta mig an nu

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.