SM Stafett

Idag stod alltså stafett på schemat och det är något jag alltid tyckt är galet kul! Från början var tanken att GSA skulle ställa upp med två damlag, dessvärre blev Hanna sjuk igår så vi ställde istället bara upp med ett lag. Jag fick köra första sträckan till min glädje, Sara Pittsa körde andra och Nelly Johansson blev blixtinkallad på tredjesträckan!

image
Jag står längst bak i svart och testar att stavarna håller i denna start ;)

Det bästa med dagen är att jag återigen lyckas fokusera på det väsentliga. Bra uppvärmning och tävlingsförberedelser allmänt. Lugn och fokuserad på mitt lopp. Framförallt valde jag att se loppet som en riktig chans att dra lärdom om taktik, fightas om placeringar och givetvis kunna pressa mig lite extra i man-man situation som vi tyvärr har så sällan! Tycker jag lyckades med samtliga saker också. Det var tufft att starta sist och ta sig om tjejer, jag är inte vidare bra på det och har fortfarande mycket att lära! Dagens roligaste (förutom att Viktor och hans Piteå Elit bärgade hem ett brons i herrstafetten!) var ändå att kroppen kändes på uppgång! Nästan lite så att jag förvånades över att jag orkade åka såpass fort som jag ändå gjorde om man jämför med senaste veckan.

Växlade som 12:e tjej om jag inte minns galet, 48 sekunder efter täten. Långt upp givetvis, men bra för att vara mig! Ändå riktigt nöjd med mitt andra varv! Tror vi slutade näst sist i slutändan men jag tycker vi gjorde det bra. Efter tävlingen idag har jag hängt hos ovan nämnda bronsmedaljör på Piteå Havsbad, då vi ska ha middag med klubben ikväll här i Piteå. Det kändes lite sådär att pendla de 5,5 milen mellan Luleå och Piteå en gång till idag… Vilodag väntar imorgon, jag ska åka ett lugnare pass i Luleå och sedan göra allt annat än tänka på skidor, lär väl sluta i att jag lagar middag till hela familjen som blir samlad imorgonkväll om jag känner mig själv rätt!

På lördag väntar sprint och mitt mål blir att ta mig vidare till heaten, prologer är en stor svaghet hos mig men oj vad mäktigt det hade varit att ta sig vidare! Vill även passa på att tacka alla som hört av sig och hejar, så himla kul!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.