nån gång måste väl bli den första

…Att bryta ett lopp. Orkar och känner inte att jag behöver förklara mig heller. Faktum kvarstår att jag är extremt besviken, jag som såg fram emot att åka fort idag. Ångrar dock inte att jag bröt dagens lopp, även om jag alltid haft som mål att aldrig bryta ett lopp såvida jag inte skadat mig eller utrustningen. Som det var idag hade jag inget att göra på tävlingsbanan.

Hadeeeeeee
Hadeeeeeee

Januari har varit en hektisk månad tävlingsmässigt och det känns i kropp och knopp. Sitter just nu med ögonen i kors typ, hade kunnat lägga mig för natten redan nu. Vet inte om det var dumt eller inte att köra allt på SM, det beror väl på ur vilken aspekt man ser det. Ville jag få bra träning eller bra resultat? Och isåfall vilket lopp? Ville väl åka fortast idag egentligen men samtidigt har jag haft riktigt kass form inför denna vecka så kan ju som inte förvänta mig något heller. Fått mig fyra (eller typ 3,5)  riktigt fina genomkörare iallafall. Tar med mig stafettsträckan och sprinten som fina kvitton.

Samtliga bilder är fotade av Jesper Pettersson.
Samtliga bilder är fotade av Jesper Pettersson.

Efter idag känns skidor riktigt trist och motivationen stendöd. Var väl lite därför jag bröt och därför jag varit så besviken. Brukar ju alltid tycka skidåkning är det roligaste som finns! Men nu är jag mest… matt. Låter säkert otroligt överdrivet i mångas öron och det är det också. Imorgon, eller iallafall om någon dag har jag säkert lagt detta bakom mig och fokuserar på kommande tävlingar. För här och nu är det så lätt att endast minnas dagens fiasko och förtränga de positiva av SM-veckan. Jag ska starta med dubbla vilodagar mest troligt och ta det som det kommer därefter. Åker tillbaka mot Östersund imorgon, ska iallafall bli skönt med vardagsrutiner igen, mest skönt ska det bli med träning och slippa tänka och leta efter formen i någon vecka.

2 reaktioner till “nån gång måste väl bli den första

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.