söndag

Goddag! Dagarna har rusat förbi här i Östersund, förmodligen då det inneburit lite mer träning och lite däremellan också.

Onsdag: Dagen bjöd på dubbla distanspass och senare på kvällen hann vi även en sväng förbi Anton Karlsson som fyllt år och hans sambo Elin Mohlin hade bakat en grymt god och snygg tårta!

Torsdag: Förmiddagspasset bestod av ytterligare ett distanspass medan eftermiddagens pass gick i A2-anda! Stakade 12 kilometer och var lagom yr efteråt. Ovant men bra träning. Resten av kvällen var jag rätt nöjd framför Netflix.

Hunnit äta goda frukostar också, givetvis med världens bästa maträtt - havregrynsgröt!
Hunnit äta goda frukostar också, givetvis med världens bästa maträtt – havregrynsgröt!

Fredag: Kickade igång dagen med mitt första fartpass sedan SM. Sex stycken femminutersintervaller skulle avverkas och jag var positivt överraskad över känslan i kroppen. Mitt fokus låg på att verkligen hitta min tröskelfart och en lämplig tävlingsfart för exempelvis 5 kilometerslopp, ett riktigt nyttigt pass för mig! Till lunch serverade Jämtländska matsalen pizzabuffé, det klagade jag inte över! På eftermiddagens pass var jag riktigt trött. Typiska ”sliten” tecken med låg puls. Men helt enligt plan så jag var rätt nöjd ändå. Gjorde fredagsmiddag i form av älgstek och rotfrukter, gött!

wp-1454781920911.jpg

Eftermiddagens pass uppfyllde sin funktion!
Eftermiddagens pass uppfyllde sin funktion!

Lördag: Dagens enda pass bestod av ett skate distanspass med fokus på stakstarter. Till min hjälp hade jag Viktor och jag tror ändå båda såg någon slags tendens till hopp om liv på den fronten! Lite fler impulser fick avsluta passet som får summeras med en rätt kass känsla i kroppen. Dagen följdes upp av femmilstittande, veckohandling och sedan grymt bra häng uppe på Södergrens med Lisa!

wp-1454781938974.jpg

wp-1454781932779.jpg

wp-1454781929327.jpg

Lisa bjussa på riktigt gott bananbröd!
Lisa bjussa på riktigt gott bananbröd!

Söndag: Kan konstatera att det var längesedan jag och Viktor varit i Östersund en helg utan tävlingar eller ute på vift. Skönt. Förmiddagspasset bestod av ett jäkla vallaföre. Tur jag hade sällskap av Carro och tur vi höll oss på stadion så man faktiskt kunde ÅKA skidor… Tiden flög förbi och kroppen kände jag faktiskt igen för en gångs skull, kul! Sett lite tremil nu och ska snart gymma. Är förövrigt sjukt pepp på att prova Linas matkasse som vi får hem i veckan, ska bli skönt att slippa fundera vad man ska knepa ihop till middag. Imorgon väntar vilodag, det ska bli skönt!

En reaktion till “söndag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.