när man har lite för mycket att tänka på

Goddag! Jag trivs rätt bra med tillvaron just nu, det är skönt att vara i Östersund och spendera dagarna i de rutinerna, solen har lyst rätt bra senaste dagarna, det är behagligt ute (och inte tusen minusgrader) och framförallt känns kroppen där jag vill ha den för tillfället! Med andra ord borde det ju inte finnas några bekymmer?

Sysselsätter mig med denna mellan passen nuförtiden, välbehövligt!
Sysselsätter mig med denna mellan passen nuförtiden, välbehövligt!
Fettisdagen till ära var vi ju tvunga att prova Bosses semlor på Jämtländska matsalen, de var lika goda som de ser ut!
Fettisdagen till ära var vi ju tvunga att prova Bosses semlor på Jämtländska matsalen, de var lika goda som de ser ut!

…Men givetvis när träning och kropp fungerar som jag vill så går det inte riktigt lika bra på andra fronter. Vårt andrahandskontrakt på vår lägenhet löper nämligen ut inom någon månad. Jag har nämnt det lite här tidigare på bloggen men tänkt att jag skriver mer om det när allting är klart och bestämt. Nu blir det så att jag nämner lite kort om det ändå, trots att mycket är oklart.

I dagsläget vet vi inte om vi ska bo kvar i Östersund eller flytta upp till norrbotten igen. Finns mycket fördelar med båda alternativen men jag kan iallafall meddela att jag håller på bli totalt galen av allt velande fram och tillbaka. Jag trivs otroligt bra i Östersund just nu, och nu verkar det faktiskt (eventuellt) lösa sig på jobbfronten som just varit det stora kruxet för mig angående att bo här.

Om det är något som är solklart så är det iallafall vilken tuff sport längdskidåkning faktiskt är ur ekonomisk synvinkel samt uppbackning. Det kräver betydligt bättre resultat än jag hittills lyckats åstadkomma för att man skall kunna slappna av helt. Och då har jag ändå lyckats knyta an till riktigt grymma samarbetspartners som faktiskt gör min satsning otroligt mycket enklare än många andras och jag är så tacksam för att de tror lika mycket på mig som jag själv gör.

Jaja. Det finns för och nackdelar med allting och i slutändan är det upp till en själv hur man väljer att se på saker och ting. Den som lever får se var jag hamnar i vår! Kanske är det nyttigt för ett kontrollfreak som mig att inte ha en blekaste aning om vad som väntar? Yolo! Eller vad är det man brukar säga? ;) Lovar iallafall att hålla er uppdaterade här på bloggen när jag vet mer!

Fick ju hem Linas matkasse i måndags och ingen är mer lyrisk än jag! Fick med en frukkasse på köpet också och tänka överraska Viktor med detta. Slutade med att jag fick äta det själv framför tvn då han pluggade (!?). Jaja, ska väl inte klaga allt för mycket ;)
Fick ju hem Linas matkasse i måndags och ingen är mer lyrisk än jag! Fick med en frukkasse på köpet också och tänkte överraska Viktor med detta. Slutade med att jag fick äta det själv framför tvn då han pluggade (!?). Jaja, ska väl inte klaga allt för mycket, gott var det! ;)

Nu ska jag fortsätta mejla och ringa och allmänt försöka bli klokare på tillvaron. Imorgon blir jag ensam i lägenheten några dagar då Viktor åker till Falun för sin välförtjänta världcupspremiär, själv åker jag som sagt Jämtkraft ski maraton på lördag, det blir en fin genomkörare som får avsluta denna lite hårdare träningsperiod. Sen ska jag samla överskottsenergi så jag börjar klättra på väggarna här hemma inför Hudiksvall nästa helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.