sätter punkt på alla cliffhangers i denna blogg

Goddag! Efter mina senaste inlägg har jag fått ett x antal kommentarer om att det regnar cliffhangers på denna blogg. Kan meddela att syftet med dessa inte varit att försöka locka läsare utan att jag helt enkelt inte vill skriva om något som är hundra procent spikat ;)

En sak som numera är helt fastställd, efter mycket pappersarbete och inskickade brev, är att jag i april ska gå GU-F under två veckor för att så småningom kunna vara med i militärlandslaget om mina resultat håller för det. Det är något jag länge varit sugen på då jag under en längre tid (genom att Viktor är med i just militärlandslaget) fått se hur grymma läger och tävlingar de får möjlighet till. Det blir ytterligare en morot till att åka fort resten av säsongen och framförallt ska det bli intressant att göra GU-F:en och se hur jag klarar av två veckor inom det militära!

Ett annat ”projekt” nämnde jag snabbt tidigare. Just nu pågår en studie på rödbetsjuice och elitlängdskidåkare på NVC här i Östersund. Kort sagt om – och isåfall hur rödbetsjuice påverkar ens prestation och om det är skillnad på låg och hög höjd. Jag fick nos om detta via Carro som nämnde det under ett pass och jag ville genast delta! Det är en del av hennes C-uppsats och måste vara en jäkligt kul grej att få genomföra! Jag själv ser det som ett utmärkta möjligheter att få till bra träning på rullskidband, göra VO2-maxtest, se hur jag påverkas av rödbetsjuice och se hur jag påverkas av hög höjd (1800 m). Jag skrev tidigare att jag suktat efter ett maxtest hur länge som helst, jag tycker det är en extremt viktig pusselbit för att se hur man har och kan utvecklas som skidåkare. Dock skall jag vänta med att se mina resultat till efter Junior-SM. Har jag väntat så här länge kan jag lika gärna vänta lite till! Vill inte börja fundera och analysera det resultatet innan säsongens största mål.

Då var väl det här med cliffhangers avklarat. Annars då? Körde mitt sista fartpass igår, ett hederligt formpressarpass i form av 70/20 och 15/15 sekunders arbete fick tisdagen bjuda på. Och jag tycker mig se en tendens till piggare och piggare kropp även om jag hade hoppats på lite bättre känsla inför helgen kanske. Men, vem vet, den kommer nog lagom tills dess! Imorgon åker jag ett kort pass på förmiddagen och lunchar på Jämtländska matsalen innan jag åker mot Hudiksvall med Viktor och Lisa. På fredag tävlar jag 3 km klassiskt, 5 km klassiskt på lördag samt en masstart på 10 km skate på söndag. Det loppet är jag sjukt taggad på!

Fyndat billigt och bra smink och äntligen kom det i brevlådan idag! Som ett barn på julafton sprang jag in på toan och provade allt nytt, heheh
Fyndat billigt och bra smink och äntligen kom det i brevlådan idag! Som ett barn på julafton sprang jag in på toan och provade allt nytt, heheh

Annars är nästa vecka väldigt fullspäckad. Jag ska börja äntligen börja jobba! Kommer spendera några timmar på Länsförsäkringar varje dag samt göra en flyttstädning åt MerTid. Det ser jag fram emot, ska utöver detta göra det efterlängtade men samtidigt fruktade maxtestet på fredag. Men. En sak i taget och nu är det fullt fokus på helgen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.