och några sjukdagar på det

Hej! Ja tyvärr hade jag lite väl optimistiska tankar i onsdags, det jag trodde skulle vara en safevilodag blev istället två vilodagar ytterligare då min förkylning blev värre på torsdagen. Väldigt snopet då det liksom inte vill bryta ut ordentligt och svänger mycket dag från dag.

Jag och Viktor brukar alltid skämta om att "allt ditt är mitt" och i detta fall blev det "blir du sjuk så blir jag sjuk". Första gången på 2,5 år vi lyckats smitta varandra dock så jag ska väl inte klaga!
Haft sjukstuga tillsammans med Viktor! Vi brukar alltid skämta om att ”allt ditt är mitt” och i detta fall blev det ”blir du sjuk så blir jag sjuk”. Första gången på 2,5 år vi lyckats smitta varandra, så jag ska väl inte klaga! Oklart vem som smittat vem dock ;)

Hunnit blivit rejält rastlös och rejält less då jag verkligen sett fram emot och verkligen haft viktiga dagar att träna på nu veckan som varit. Men det blir inte alltid som planerat och jag får bara acceptera läget. Det kunde ha varit värre såklart. Och nu ska jag väl inte andas ut för mycket heller då jag tränat mitt första pass först denna morgon. Det kändes bra men man vet ju aldrig hur kroppen reagerar på det. Jag är som sagt sällan sjuk (peppar peppar!) och har en tendens att ha väldigt dåligt tålamod gällande att vara givmild med vilodagar. Ytterligare något jag måste bli bättre på!

Är man sjuk så hinner man laga god mat istället! Fredagsmiddag igår som blev älg med asiatisk touch!
Är man sjuk så hinner man laga god mat istället! Fredagsmiddag igår som blev älg med asiatisk touch!
Tack mamma och pappa för att frysen är full med älgkött!!!
Tack mamma och pappa för att frysen är full med älgkött!!!
Förutom egengjord gari (inlagd ingefära) till middagen igår så gjorde jag mitt gamla recept på ingefärsshots. Så här kan vi ju inte fortsätta i hushållet Larsson/Brännmark om vi ska åka fort så vi får inbilla oss att dessa små shotar hjälper!
Mycket ingefära har det blivit! Förutom egengjord gari (inlagd ingefära) till middagen igår så gjorde jag mitt gamla recept på ingefärsshots. Så här kan vi ju inte fortsätta i hushållet Larsson/Brännmark om vi ska åka fort av det som är kvar av säsongen – så vi får inbilla oss att dessa morgonshottar hjälper!

Har hunnit jobba lite dock så inte blivit allt för galen av att inte träna. Det känns bra och jag ser verkligen fram emot att komma igång på riktigt på Länsförsäkringar. På lägenhetsfronten är det fortfarande väldigt oklart i nuläget. Har inte så mycket mer på hjärtat än så utan får skriva mer när jag kommit igång med träningen på allvar!

En reaktion till “och några sjukdagar på det

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.