Äntligen igång igen!

God kväll på er! Sedan lördagen har jag hållit mig frisk och jag verkligen rivstartade igång med VO2-maxtest på söndagen. Riktigt jobbigt var det och jag var i princip svimfärdig efteråt av syrachock, men att det var kul kan jag inte förneka! Resultat har jag som sagt ingen aning om utan det får jag reda på efter JSM trots att jag är riktigt nyfiken redan nu.

Rastade en bitter pojkvän ute på Storsjön i lördags! Fick sådan hemlängtan när jag såg alla ute på isvägen uppe i Luleå så jag ville inte vara sämre!
Rastade en bitter pojkvän ute på Storsjön i lördags! Fick sådan hemlängtan när jag såg alla ute på isvägen uppe i Luleå så jag ville inte vara sämre!
Ovan nämnda bittra pojkvän som inte är lika bitter nu när även han kommit igång med träningen efter vår förkylningsvecka!
Ovan nämnda bittra pojkvän som inte är lika bitter nu när även han kommit igång med träningen efter vår förkylningsvecka!

Tänkte passa på att mer utförligt berätta om mina TVÅ nya jobb. Lite komiskt att jag letat jobb hela hösten som en galning och helt plötsligt får jag två inom loppet på en dag, jag är dock den sista att klaga! Ena jobbet är som säljare på Länsförsäkringar, jag har som några kanske vet, erfarenhet från detta sedan tidigare. Men nu är det otroligt mycket roligare och ”seriösare”, det allra bästa är att vi är ett gäng skidtjejer som jobbar samtidigt samt att det är två gånger i veckan på kvällstid, vilket är helt perfekt för mig som skidåkare. Det andra jobbet är som städare på Mertid. Även har har jag väldigt fritt spelrum och kan arbeta självständigt och oftast lägga upp mina arbetstider som jag vill. Perfekt. Och det kan låta konstigt – men jag tycker om att städa! Hur som helst otroligt skönt att veta att det rullar in någon form av lön i slutet på månaden.

Livet i övrigt då? Är som sagt i full gång med att träna på nu för att förhoppningsvis nå min absoluta toppform inför JSM den 16-20 mars. Så det är mycket träning och jobb däremellan, men jag trivs otroligt bra med tillvaron! I söndags fick jag in lite skönt sushi/kinamathäng hos Carro vilket var himla mysigt! Carro fick dessutom agera löshårsfrisör på två lyriska tjejer i form av mig och Lisa, haha. Även hängt på NVC och gjort min första trial i forskningsstudien där, jag tycker det är kul och intressant att pröva något nytt i träningsväg. Kroppen känns dock… lite seg. Det har ju blivit en rivstart som sagt men jag tycker ändå det känns under kontroll. Östersund levererar stört fint väder i form av strålande sol och sköna temperaturer så det är inget problem att samla timmar! Ikväll ska jag dock köra lite yoga, stretcha ordentliga och ta en omgång på foamrollern så jag kanske är redo för träningstävling med VSP imorgon!

Testade återigen lyckan som långhårig några minuter. Jag har dock spenderat nog med pengar på löshår så det räcker och blir över ;)
Testade återigen lyckan som långhårig några minuter. Jag har dock spenderat nog med pengar på löshår så det räcker och blir över ;)

Övriga timmar på dygnet går åt att leta lägenhet. På riktigt gör och diskuterar inte jag och Viktor något annat just nu känns det som. Det börjar verkligen ta på krafterna nu och hoppet börjar svikta lite. Ett tag trodde vi det löst sig men det är uppenbarligen en hård marknad och trycket på bostäder är helt sjukt här. Tyvärr är det en stor nackdel att sakna kontakter också. Vi har alltså en månad kvar här i vår lägenhet och desperationen börjar bli rejält påtaglig.

 

En reaktion till “Äntligen igång igen!

  1. Den nya tränaren på skid, Mattias, har en lägenhet i Östersund som han ska sälja, men inte fått tummen ur att göra än. Vet inte hur stor den är, men den låg precis vid skidstadion i alla fall och han har haft den när han studerat i Östersund. Tror den var rätt fräsch. Ni söker kanske efter en hyreslägenhet, men kan ju vara värt att höra med honom annars. Han kanske är villig att hyra ut den om inte annat, tror den bara har stått sedan i våras :)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.