tar en bokstavlig vilodag

Redan fredag och denna vecka får utan tvekan gå till kategorin som snabbaste veckan detta år! Förstår inte alls vars tiden tog vägen men det kanske är så det blir med mängdvecka, febrilt lägenhetssökande/tittande samt tre jobbtillfällen. Idag skulle jag egentligen haft ett fjärde men det var med facit i hand rätt välbehövligt med en vilodag som är just det – en vilodag!

Så vad har jag gjort idag då? Efter min psykologikurs i höstas har jag bestämt mig för att se just mina vilodagar som min helg. För ofta är ju helger för mig inte kanske en vanlig helg med ledigt, utan i de flesta fall ute på tävlingar eller som nu i helgen full av träning. Det fungerar iallafall bra för mig! Så imorse gjorde jag ”helgfrukost” medan Viktor sov, vi hade tajmat in vilodag samtidigt så det var ju passande!

Smoothie, stekta ägg och nybakade scones! Jag hatar ju dock  allt förskönande av sociala medier, så kan ju meddela att dessa glutenfria scones smakade skit. Viktor åt lydigt upp alla iallafall utan större klagande!
Smoothie, stekta ägg och nybakade scones! Jag hatar ju dock sociala medier och allt förskönande av allt så kan ju meddela att dessa glutenfria scones smakade skit. Viktor åt lydigt upp alla iallafall utan större klagande!

Sen är allt jag orkat ta tag i princip att starta två tvättmaskiner, bäddat rent i sängen och satt mig i bilen till Jämtländska matsalen. Åkte faktiskt till Maxi också och köpte pizzatoppings till ikväll och en bok på bokrean också! Därimellan har jag fixat naglarna, läst och powernapat så ska väl inte klaga över livet idag!

wp-1457103623104.jpg

På träningsfronten har jag som sagt inte legat på latsidan utan man har väl fått in några timmar senaste dagarna. Faktum är att detta är första vilodagen sedan min chockstart efter sjukdagarna förra lördagen. I onsdags körde jag träningstävling med VSP och det kändes rätt bra i kroppen, kändes som jag körde sprintfart alla sju kilometer men samtidigt fanns det noll tryck. Hade ovanligt låg medelpuls också. Har haft problem med galet låg puls på mina eftermiddagspass sista tiden också, men igår nådde det en helt nivå. Jag snittade 104 i puls under mitt 2,5 timmes pass. Ska väl ligga kring 120-130. Och det konstiga även här är att det känns bra i kroppen, det känns som att jag åker rätt fort. Lite frustrerande att se hur man ibland låg under 100 i puls och inte kunna höja den! Kroppen är rätt bra mystisk ibland och jag får hoppas det är något som går med sig med en vilodag idag.

wp-1457103599074.jpg
Onsdagens lopp

Ikväll ska jag iallafall fortsätta med min helgkänsla och göra hemgjord pizza! Det bästa med en skidtour i Kanada är att man får se skidor på kvällen så jag räknar med att sitta bänkad framför tv:n en fredagskväll till ära, annars är jag kanske inget vidare fan av standard-svenne-fredagsmys-program som Fångarna på fortet och Melodifestivalen…

Alltså har GRÅTIT av skratt till detta! Dålig humor eller helt enkelt jäkligt kul, avgör själva!
Alltså har GRÅTIT av skratt till detta! Dålig humor eller helt enkelt jäkligt kul, avgör själva!
Avslutar med en fredagsselfie!
Avslutar med en fredagsselfie!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.