ser bokstavligen ljusglimtar igen

Hej! Alltså vädret i Östersund är helt galet fint just nu och senaste dagarna som varit. Tyvärr har jag ingen bild på de perfekta skidförhållanden som råder just nu då jag är fullt upptagen med att bara glida omkring och njuta! Idag åkte jag runt och sjöng med i sångerna i hörlurarna, log som ett fån och fick kämpa för att hålla ner farten!

Gled runt med dessa damer häromdagen i eftermiddagssol och grym utsikt mot Bydalsfjällen!
Gled runt med dessa damer häromdagen i eftermiddagssol och grym utsikt mot Bydalsfjällen!

wp-1457695558582.jpg

Som ni säkert läst i förra inlägget så har jag inte varit överlycklig senaste dagarna men nu har jag verkligen accepterat att uppladdningen blivit som den blivit och istället fokuserar jag på det jag kan styra över i nuläget. Och jag kan inte säga annat än att kroppen känns bra, något annat vore verkligen att ljuga. Igår gjorde jag mitt näst sista test på NVC och det gick jäkligt bra om jag får säga det själv. Imorgon gör jag mitt sista fartpass innan JSM och jag är stört taggad för det. Just nu är jag iallafall mentalt där jag vill vara. Gör enbart saker som får mig att må bra och som ger energi. Igår kunde jag knappt dock sova under min eftermiddagspowernap för jag var så himla taggad på åka iväg till Torsby. Vallade till och med klart skidorna och hann packa dem också, haha! Det enda som saknas nu är att hitta en lägenhet och inte gå runt i tron om att jag blir hemlös om två veckor……

Nöjd tjej imorse inför 1,30 lugn åkning i strålande sol. Kanske sista bilden på denna spegel i denna lägenhet??
Nöjd tjej imorse inför 1,30 lugn åkning i strålande sol. Kanske sista bilden på denna spegel i denna lägenhet??

Tänkte inte skriva så mycket mer, i eftermiddag har jag en utbildning med jobbet och sedan ska jag fixa ihop något gott till ikväll när jag ska se skidor på tv och Let’s dance! Skrev tidigare att jag och klassiska fredag och lördagsprogram inte går ihop riktigt, men Let’s dance är undantaget haha! Älskar David Hellenius och Let’s Dance med Tomas Wassberg kan ju inte bli annat än succé! Lördagen kommer gå i träning och packningens tecken. På söndag har jag som sagt frukostdejt med Lisa och sen plockar pappa och Leif upp mig på eftermiddagen, äntligen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.