slut på påskfirandet men har det rätt bra ändå

Goddag! För tillfället sitter jag och har det alldeles för bra uppe i Gällivare i hotellrummet på Dundret. Viktor bjöd med mig på några dagar här uppe innan säsongens sista tävlingar startar på fredag. Mormor står som vanligt för matlådor, frukost äter vi på hotellet och träningen är bara precis utanför dörren så det finns inte så mycket att fundera eller klaga på!

Melvin var glad över att jag och Pernilla kom hem över påsk!
Melvin var glad över att jag och Pernilla kom hem över påsk!

Nu när jag börjat landa så smått (och återigen har mobil!) så känns allting genast bättre. En sak som är säker är att trots att det varit fullt upp här hemma i norrbotten ända sedan jag kom hit i onsdags så har det varit så himla skönt och otroligt efterlängtat! Så även om jag numera inte ens kan kalla mig tonåring utan är 20 år så har jag fortfarande hemlängtan efter mamma, pappa, syskonen och Melvin! Älskar dessutom påsken och vädret har verkligen bjudit in till fina dagar här hemma. Är lite imponerad (och tacksam) över hur mycket och hur många jag hunnit träffa på de få dagar jag hunnit vara här. Blandannat en middag hos moster, en skiddag med korvgrillning i solen ute hos farmor och farfar, goda middagar och hann även bjuda familjen på brunch!

12910891_10154059843385789_840905306_n

Jag hade absolut stannat hemma ännu längre om jag haft möjligheten, men samtidigt behövde jag fokusera på träningen nu dessa dagar fram till i helgen. Det är ju trots allt sista rycket för denna säsong som för övrigt gått jäkligt fort! Sedan åker jag direkt från Gällivare till Ånn och gör militärutbildning i tre veckor. Så jag vet vad jag ska göra kommande veckor iallafall! Men som jag inledde inlägget med, har det lugnt och skönt här. Får umgås med Viktor, hänga med Emma och KE och pilla mig i naveln lite!

En reaktion till “slut på påskfirandet men har det rätt bra ändå

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.