på svensk mark igen

Goddagen! Här var det ett tag sedan något vettigt skrevs men bättre sent än aldrig! Igår eftermiddag landade jag i Luleå efter en fin vecka på Mallorca.

Var som, kanske bekant för vissa, även på Mallorca i oktober i höstas. Då var jag och Viktor där med Team Skididrott och fokus låg främst på rullskidor och även löpning. Då bodde vi i Alcudiá, på öns nordöstra del. Nu bytte vi både fokus, del och sällskap (inte för att det var något fel på det förra sällskapet!). Nu har vi bott i Magaluf, på öns sydvästra del med fokus på cykel och sällskapet har varit Viktor, hans vän från hans tid i USA, Lukas samt Frida Hallquist, Oskar Kardin och Simon Persson.

Till skillnad från i höstas då det  var mycket fart inplanerat och syftet var att slippa det trista svenska höstvädret, har detta lägers syfte vara att komma igång igen och samla ”lätta” timmar på cykel. Jag hade inför denna resa aldrig cyklat landsvägscykel förr och hade nog varit lite väl optimistisk över hur enkelt det var. Ett raseriutbrott, tre fall i stillastående och många blåmärken rikare blev jag men tillslut blev det väl någon form av cyklist av mig också! En jäkligt kul träningsform med höga farter och många mil! Kan dock konstatera att jag hade himla tur som fick träna med Frida, för det blev lite väl tufft att hänga på Viktor och Lukas som har en hel del fler cykeltimmar i benen än mig, hehe.

Sista dagens femtimmarspass
Sista dagens femtimmarspass

13183226_10153485019600474_2119487786_n

Kaffepaus i Valldemossa på vår 110 km-tur
Kaffepaus i Valldemossa på vår 110 km-tur
Sola!
Sola!
Utskrattad kille, dagen efter såg jag dock likadan ut....
Utskrattad kille, dagen efter såg jag dock likadan ut….
Toppjägare!
Toppjägare!

13183248_10153485019760474_2038158938_n

Kardin kan inte bara staka utan även spela beachfotboll!
Kardin kan inte bara staka utan även spela beachfotboll!
Mäktig duo!
Mäktig duo!
Bodde på Magalufs bargata....
Bodde på Magalufs bargata….

Vi hade lite otur med vädret första dagarna, andra dagens tur blev väldigt kort på 2,5 timme då det ÖSREGNADE. Mot slutet har det stekt på rätt bra dock. Kan hursomhelst konstatera att denna vecka var precis vad jag behövde! Känner mig igång igen efter min månadsvila hela april. På dessa sju dagar har jag fått med mig 28 timmar i träningsdagboken och ett x antal mil!

Nu ser jag verkligen fram emot att försöka få till en vardag. Insåg igår på planet att jag inte haft en ordentlig vardag sedan i början på mars. I början på nästa veckan rullar jag och Viktor ned till Östersund och flyttar äntligen in i vår nya lägenhet. Sedan ser jag verkligen fram emot att komma igång med äta-träna-sova-livet och jobba på Länsförsäkringar däremellan också! Kan låta konstigt men oj vad jag längtar till att känna mig rastlös.

En reaktion till “på svensk mark igen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.