snart inne i vardagslunket igen

Hej på er! I tisdags kring 14-tiden rullade jag och Viktor in i Östersund efter nytt tangerat rekord från Älvsbyn-Östersund. Gissar att det inte bara var jag utan även min käre sambo som saknat Jämtland och en ny bostad efter att ha prövat på livet som bostadslös under en månads tid, hehe!

13249485_10206532268251861_475901539_n

Jag blev halvrisig efter Mallorca, som ett brev på posten egentligen men lite trist. I måndags kändes det dock bättre så jag passade på att köra mitt första fartpass på rullskidor tillsammans med min tränare Rikard Larsson eftersom jag faktiskt för en gångs skull befann mig på samma ort som honom! Ofta är jag ute på tävlingar eller i Östersund eller så är han ute med landslaget någonstans ute i världen, men vi brukar lösa det bra ändå. Efter alldeles för många veckor utan fartpass så fick jag verkligen känna att jag levde, men ack så skönt att få ta i ordentligt. Tisdag morgon blev jag dessvärre sämre igen och inte ett enda pass har jag fått till sedan dess. Frustrerad är bara förnamnet men det finns inte så mycket att göra. Mina senaste månader i träningstid skulle nog inte ens göra en motionär särskilt imponerad, jaja.

Jag, svärfar och Rikard efter passet i måndags
Jag, svärfar och Rikard efter passet i måndags

Som tur är så har jag hållit mig väl sysselsatt med inflyttningen här i Östersund. Är otroligt nöjd med vår nya tvåa och jag kan nästan säga att det varit värt all väntan och förtvivlan som det innebar att leta lägenhet i tre månader. Nu kan man faktiskt röra sig fritt här inne utan att snubbla på flyttkartonger och dylikt, och det är nästan så man börjar ana hur det kan se ut när vi är klara med allt. Är övertygad om att jag kommer trivas otroligt bra här i sommar. Att ha en vardag är extremt underskattad kan jag meddela. Nu planerar jag att inte röra mig mer än 10 kilometers omkrets kring Östersunds kommun. Äta, träna, sova och jobba. Inte särskilt mycket mer än så. Och min Madshusväska som jag turne:at runt med i nästan 2 månader ska jag packa långt in i förrådet någonstans…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.