Hellnerstipendiet

I förrgår när jag höll på kånka runt på alla flyttkartonger fick jag ett oerhört kul telefonsamtal där jag blev meddelad att jag är årets pristagare av Hellnerstipendiet. Glad men framförallt chockad blev jag då jag inte hade en aning om att Gellivare Skidallians ledare hade nominerat mig!

Tyvärr fick jag beskedet om stipendiet dagen innan Näringslivsgalan, galan där priset delades ut, skulle anordnas och jag hade därför ingen möjlighet att ta emot priset personligen. Trist då jag älskar god mat och då jag älskar att klä upp mig! Mamma och pappa fick istället pallra sig in till Luleå centrum och handla finkläder (pappa hade inte köpt ny kostym på 17 år så det kanske var lika bra att de fick gå i mitt ställe!) och styra bilen mot Gällivare igår eftermiddag. Jag hoppas ni fick en bra kväll igår mamma och pappa, stiliga var ni iallafall!

Foto: Norrbottens affärer
Två vältränade killar! Foto: Norrbottens affärer

Detta stipendium betyder otroligt mycket för mig, jag har aldrig tidigare fått det bekräftat svart på vitt att någon annan än mig själv tror på mig och min skidåkning (mamma, pappa och pojkvän räknas inte). Att det dessutom är Marcus Hellner som personligen valt ut just mig känns oerhört hedrande och stort. Tack!

4 reaktioner till “Hellnerstipendiet

  1. Stort grattis ”våran ” Jenny! Det känns inte alls förvånande nr man träffat dej! Det är du värd tusen gånger om!! Vi känner oss också stolta!
    Kram Ninna o Magnus

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.