Igång igen

Godkväll! I söndags bestämde jag mig för att det var färdighaft med att vara sjuk. Provade gymma och löpa lite och då det inte blev värre så har jag börjat köra igång träningen igen. Så löjligt skönt! Mindre skönt att ha galen träningsvärk efter ett 2,5 månaders (!) långt uppehåll från gymmet.

Så från och med igår är jag igång med dubbla pass per dag igen och idag körde jag mitt första fartpass på klassiska rullskidor med universitetet uppför tornet. Jag fick verkligen känna att jag levde och hjärtat fick pumpa på rejält! Det är intressant att se hur kroppen reagerar efter en sådan långt vila jag tyvärr tvingats ha senaste två månaderna. Har otroligt lätt för att driva upp puls, låg kring 93-94% i medelpuls alla 4 stycken 12 minutersintervaller med maxpuls på 183 (tre slag under max) och då hade jag faktiskt tröskelfart (alltså drog inte på mig syra). Låter ju som rena rama drömmen men samtidigt är musklerna inte riktigt med i matchen och farten är kanske inte där jag önskar, hehe! Men, man kan inte få allt här i världen och jag är nöjd att jag är igång nu. Och förhoppningsvis slipper jag med sånt trams som förkylningar och halsont resten av sommaren och hösten!

Annars då? Dagarna rullar på rätt fort här i nya lägenheten. Jag och Viktor smådonar på lite varje dag, ändrar plats på saker, funderar var nya saker ska stå och idag har vi hämtat nya sängbord och monterat ihop (läs: Viktor har monterat ihop). Det absolut värsta jag vet är att läsa monteringsanvisningar, mitt tålamod pallar det verkligen inte! Igår och idag har jag jobbat kväll på Länsförsäkringar. Imorgon väntar en vilodag för att verkligen förhindra ett bakslag på förkylningen. Blir gött!

 

En reaktion till “Igång igen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.