länge leve vardagslunket

Hej! Inläggen har blivit rätt glesa här på bloggen, idag kom ÄNTLIGEN vår router och därmed internet igen så nu blir det förhoppningsvis ändring på den fronten!

Jag har lyckas hålla mig borta från bakslag från min struliga förkylningsvår och är nu igång för fullt. Igår var jag ett levande vrak, helt slut av några tuffare dagar. Ben som blyklot och träningsvärk i hela kroppen. Koordinationen funkade inte ens, gick runt och gick in i väggar och kanter för fullt… Viktor bara suckade när jag svor av smärta för typ femte gången, hehe.

En stor förändring för mig träningsmässigt detta år förutom att jag ökar min träningsmängd till 735 timmar är att alla mina fartpass blir betydligt längre i effektiv tid. Gårdagen var därför riktigt tacksam när jag följde med skiduniversitet till Almåsa, cirka 45 minuters bilfärd från Östersund västerut. Jag och Britta var de enda tjejerna med men vi sporrade varandra fint och kunde få till finfina (och ”lätta” 53 minuter av elghufs (stavgång). För första gången sen jag kom igång igen kände jag att kroppen faktiskt svarade lite och det var skönt att få ta ut sig, tiden gick iallafall väldigt fort! Och slogs samtidigt av hur jäkla fint Jämtland är under bilfärden dit och hem, wow alltså!

Nu när vi bor så nära Frösön passar jag på att leka bergsget titt som tätt!
Nu när vi bor så nära Frösön passar jag på att leka bergsget titt som tätt!

Det bästa med Östersund är alla tjejer jag kan träna med, de senaste dagarna har jag haft sällskap av bland annat Carro och Eva på mina distanspass. Carro flyttar till min besvikelse i slutet av veckan tillbaka till Falun. Känns trist för mig men jag tror det kommer bli jäkligt bra för hennes del!

13275674_10206563959924133_42433831_n
Jobbutsikt

Annars rullar vardagen på. Just nu består dagarna av förmiddagspass, lunch på Jämtländska matsalen, hem och sova en timme med min käre sambo, lite mellanmål och ut på pass två. Middag på det och sen ligger mest både jag och Viktor i soffan hela kvällen, rätt nöjda med dagen. Jag passar på att gå lite promenader längs vattnet nu när vi i princip bor på vattnet och vädret är helt fantastiskt. Ikväll vankas jobb och imorgon likaså, samt en avslutningmiddag på Vezzo för vår härliga chef som tyvärr byter jobb… I helgen får jag dessutom finbesök av min syster, längtar verkligen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.