finbesök

Hej! Dagarna rullar på och igår plockade jag upp min storsyster, Pernilla, på busstationen! Himla kul att ha henne på besök och visa henne Östersund! Tyvärr är veckans sommarvärme borta men solen visar sig som tur är iallafall även om det saknas ett x antal plusgrader för att få in den rätta sommarkänslan!

Pernilla fick hänga på mig på 2 timmars löpning imorse!
Pernilla fick hänga på mig på 2 timmars löpning imorse!
Jag var nöjd!
Jag var nöjd!
...Och ännu nöjdare när vi följde upp löpturen med brunch på Frösö Park!
…Och ännu nöjdare när vi följde upp löpturen med brunch på Frösö Park!

Träningen i veckan har gått väldigt bra som jag nämnde i ett tidigare inlägg. Landar på 17,5 timme denna vecka, precis enligt plan. Dock får jag faktiskt kämpa för att inte träna på mer än jag ska. Timmarna går fort, fartpassen blir jäkligt kvalitativa och kroppen känns bra. Så jag njuter av att allting flyter på bra (för så är det ju verkligen inte alltid!). Pernilla åker hem på tisdag och imorgon har jag vilodag och därför har vi en shoppingdag inplanerad. Känns nästan trist att vila men sen är det på’t igen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.