ett inlägg som ”inte rullar på”

Hej! Efter föregående inlägg fick jag ta emot diverse klagomål av syster och pojkvän då de återfann hela fyra stycken meningar med frasen ”det rullar på…”?! Herregud, stackars läsare haha! Givetvis bortredigerat nu dock ;) Så nu ska jag försöka utveckla mitt uppenbarligen begränsade ordförråd…

Vinkade av Pernilla i tisdags och fick faktiskt lite hemlängtan, idag kanske ännu lite till, då min käre (och smått tokiga) mamma fyller år! Ryktas om en stor grillbuffé och hela släkten samlad, jaja jag ska ju faktiskt hem snart och det är kanske på tiden att jag klipper navelsträngen lite! På tal om det kommer min sommar se ut såhär

v 25 Hem till Norrbotten och firar midsommar

v 26 Läger i Boden men Militärlandslaget hela veckan

v 27 Åter till Östersund

v 28-31 Kommer jag jobba halvtid på Länsförsäkringar (10-14 varje måndag till fredag) i Östersund och träna däremellan.

v 33 Läger i Sollefteå med Militärlandslaget

Före eller efter Sollefteå är förmodligen min hemlängtan (släkt, Luleå skärgård, stugan och allmänt norrbottnisk sommar) rätt stor så jag kommer nog spendera tid där igen! Blir nog en riktigt fin sommar och jag ser fram emot att se resultatet av en träningssommar utan 75 % jobb från maj till augusti!

För att byta ämne helt så har det känts som att jag gått lite på sparlåga ur träningssynpunkt, från och med i mitten på förra veckan till typ.. igår eftermiddag har ju träningen flytit på oförskämt bra och jag har känt mig så pigg! Har verkligen väntat på att få skruva upp träningen ett snäpp till medan Rikard har fortsatt sagt att jag ska is i magen. Därför förstod jag inte alls varför benen inte samarbetade idag på mina intervaller med skiduniversitet på Vallsundet. Insåg dock att denna period kommer sluta på 67-68 timmar (om inget oförutsett händer). Med andra ord personbästa i mängd för en period (en period = fyra veckor) för mig. Hade 67 timmar i höstas efter mitt Mallorca-läger och då var jag rejäääält sliten när jag kom hem. Inser då hur tur det är att jag faktiskt har någon som hjälper mig med upplägg… Det är så lätt att sväva iväg när det känns bra och dra på sig skador eller sjukdomar eller helt enkelt bli alldeles för sliten. Vill ha en jämnhård belastning denna säsong då det uppenbarligen är det jag fungerar bäst på, även om skallen inte riktigt fattat det än ;)

Nog om det. Körde alltså intervaller med universitetet idag i ett 4,5 gradigt Östersund med blåst och regn, fick klura lite angående klädval innan! Vi tjejer som körde var jag, Eva Johansson och Sofie Elebro. Som sagt så redan igår och på uppvärmningen kändes benen rejält sega och känslan höll tyvärr i sig på intervallerna men jag krigade mig igenom 5 stycken 10 minuters-intervaller. Fredagslunchen på Jämtländska matsalen har aldrig smakat bättre kan jag meddela! Både jag och Viktor har varit smått apatiska efteråt så det var rätt skadeglatt jag sitter här medan Viktor drog ut på pass nummer två för att komma upp i sina 28 träningstimmar denna vecka (puh!).

För att avsluta ett lite för långt inlägg så kan jag meddela att på måndag kommer min mobil ÄNTLIGEN tillbaka efter sisådär 2,5 månaders frånvaro på rep. Då bjuder jag på bra bilder igen, och förhoppningsvis kan jag visa lite bilder på vår nya lägenhet, har dessutom tvingat med Viktor till IKEA i Sundsvall på onsdag så då blir det inte så tomt på bilderna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.