ett kvällsinlägg

God kväll! Den här veckan (eller ja nu är det ju bara torsdag men) har verkligen gått i rekordfart, eller det känns väl så när man haft mycket inplanerat kanske.

Först lite bilder från helgen:

Kaffe och fika på Stocketitt med Viktor. Är helt frälst på Frösön och utsikten mot Bydalsfjällen
Kaffe och fika på Stocketitt med Viktor. Är helt frälst på Frösön och utsikten mot Bydalsfjällen
...Vidare och tvättade Viktors pärla, drog mitt strå till stacken och bidrog med mina biltvättarkunskaper som dotter till en bilmekaniker
…Vidare och tvättade Viktors pärla, drog mitt strå till stacken och bidrog med mina biltvättarkunskaper som dotter till en bilmekaniker
Och gjorde upp den sista surdegen och bjöd på surdegspizza!
Och gjorde upp den sista surdegen och bjöd på surdegspizza!

I måndags hakade jag återigen på universitetet till Almåsa, samma upplägg och samma backe men med betydligt bättre känsla än sist. Hade betydligt bättre tider upp också även fast det var tröskelfart, 10-30 sekunder snabbare på alla 2,5 gånger upp än sist, himla skön känsla! Måndagen fortsatte med ett eftermiddagspass på två timmar och sin grillade vi till middag!

Taggat gäng, av oss tjejer var det jag, Elin Mohlin, Hedda och Evelina Bångman!
Taggat gäng, av oss tjejer var det jag, Elin Mohlin, Hedda och Evelina Bångman!

I tisdags hade jag vilodag och hade inför dagen planerat att verkligen vila. Brukar vara fruktansvärt dålig på det och irra omkring som en höna för att få saker gjorda. Slutade väl lite så även i detta fall. Började morgonen med jobb på Länsförsäkringar, eller mer korrekt sagt påbörjade jag min inskolning där inför sommarens jobb där! Jäkligt kul och detta lade grunden till en sån där dag där jag var helt galet glad och positiv, verkligen allt negativt rann av mig och jag tror Viktor nästan blev irriterad haha!

13479693_10206702868356757_44805149_n
Hann läsa ut mina böcker under vilodagen också, två helt olika men riktigt bra böcker! Läsvärda!

Igår, onsdag, började jag morgonen med en tretimmarstur på skateskidorna runt Rödön innan en snabb lunch och vidare färd mot Sundsvall och IKEA. Tycker både jag och Viktor gjorde det bra! Hade förväntat mig en hel del diskussion och lite tjuriga inslag när bristen på födoämnen i form av Ikea-köttbulllar började infinna sig men den allra mest tryckta stämningen var faktiskt i bilen på väg dit när vi inte var helt överens om vad vi tycker om framtidsutsikterna för artificell intelligens. Det resulterade i en minst sagt intensiv debatt! …Och en ganska lång dag, vi rullade inte in i garaget förrän kring 22-tiden. Och innan vi burit in alla möbler och sånt hann klockan bli för mycket i min smak.

thumbnail_20160615_205814

Idag valde jag därför att vila. Kände mig lite halvdan och vill inte riskera att det blir något värre inför den intensiva men roliga period som väntar. Det har varit mycket farande och flängande senaste dagarna och det har slitit mer än jag trott. Det har varit ett klokt beslut med facit i hand för jag har varit helt slut idag! Nu ska jag ta en tidig kväll så jag är redo för att danka av lite intervaller imorgon igen!

Avslutar med lite övriga bilder:

Ny favvo: chiapudding med kokosmjölk istället för mandel/havre/vanlig mjölk! Jag hade då aldrig prövat det förr men wow vad gott!
Ny favvo: chiapudding med kokosmjölk istället för mandel/havre/vanlig mjölk! Jag hade då aldrig prövat det förr men wow vad gott!
Tycker om kvällsvyn från vårt sovrumsfönster
Tycker om kvällsvyn från vårt sovrumsfönster

 

En selfie för ovanlighetens skull
En selfie för ovanlighetens skull
Livet blir lite roligare med godis!
Livet blir lite roligare med godis!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.