midsommarhelgen som varit och säsongens första lägervecka som stundar

Hej! I onsdags satte jag mig i en Hertz Freeriderbil mot Umeå och körde norrut längs somriga vägar. Sommar i Sverige är rätt så oslagbart! I Umeå lämnade jag hyrbilen och tog länsbussen de sista 23 milen hem till Luleå. Det var himla efterlängtat att komma hem för det känns precis som alltid och det var precis den känsla jag ville åt! Nu är sommarkänslorna på plats och jag har fått fira midsommar ute i skärgården med släkten. Lugn och skönt, precis som jag tycker om! Och all heder åt Storsjön men oj vad det är fint ute i skärgården och havet.

Har förutom att fira midsommar givetvis hunnit med att träna också. Elghufsintervaller på Elitspåret på Ormberget, rullskidor med Julia runt Rutvik och det allra bästa, löpning på tallheden på Sandön! Som vanligt får man pussla lite för att hinna träffa de man saknar i vanliga fall, så igår hängde jag med Zabrina några timmar! Det började med att hon fick hänga hemma hos oss och i mitt gamla flickrum och slutade med att vi for en sväng och kollade på deras nyköpta bostadsrätt ute på de nya området på Kronan, lite kontraster på det ;) En sväng ut till farmor och farfar hann jag och syster också med, så nu är jag nöjd!

Här mår jag bra!
Här mår jag bra!

13499680_10206769055331390_1237653400_o

Fick hänga lite med en saknad vovve!
Fick hänga lite med en saknad vovve!
...Och väldigt mycket mygg under en skogspromenad
…Och väldigt mycket mygg under en skogspromenad
Det bästa med midsommar är givetvis maten!
Det bästa med midsommar är givetvis maten!
Jag stod för tårtorna, här en kolasmörkrämstårta och den andra en chokladfudgetårta, goda men väääldigt mäktiga...
Jag stod för tårtorna, här en kolasmörkrämstårta och den andra en chokladfudgetårta, goda men väääldigt mäktiga…

Imorgonbitti åker jag tillsammans med min svåger Niklas (även han med i Militärlandslaget, dock i skidorientering och inte längdskidor) till Boden för en veckas läger. Det blir mitt första både för i år och med militärlandslaget och jag ser verkligen fram emot det! Har inte varit på ett rent träningsläger sedan Rovaniemi i november (Mallis i maj räknas inte riktigt). Jag ser fram emot att bli riktigt trött och förhoppningsvis känna mig stark efter en lite lugnare träningsvecka på 15 timmar!

…Nu ska jag dricka lite kaffe på altanen med mamma och pappa innan jag beger mig en sväng till gymmet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.