ytterligare en vecka uppe i norr

Vilka härliga sista 24 timmar jag haft!

Gym med hela syskonskaran Larsson! Det är inte allt för ofta det inträffar!
Gym med hela syskonskaran Larsson! Det är inte allt för ofta det inträffar! Hockeyspelande lillebror, juriststuderande storasyster och längdskidåkare mellansyster i form av mig själv då
Vidare sju mil inåt land mot Älvsbyn och familjen Brännmarks stuga i Teuger
Vidare sju mil inåt land mot Älvsbyn och familjen Brännmarks stuga i Teuger
...Möttes av nybakade scones och thé av Mona framför fotbollen på tv
…Möttes av nybakade scones och thé av Mona framför fotbollen på tv
En kille som aldrig fått fisk i hela sitt liv körde tre kast med kastspöt och fick upp denna gädda
En kille som aldrig fått fisk i hela sitt liv körde tre kast med kastspöt och fick upp denna gädda

Imorse vaknade jag sent jämfört med veckan som varit, halv nio! Utanför stugdörren låg sjön helt klar och vi åt frukost i lugn och ro ute på altanen. Löjligt idylliskt nästan! Och åh vilken vilodag jag haft. Metat lite (och fått fisk för en gångs skull!), slöat framför datorn som sig bör på en vilodag samt sovit en timme på eftermiddagen. Verkligen inte gjort många knop men det behövde jag.

Lyxen med mitt liv är att man kan ta det lite som det kommer. Egentligen var ju min plan att åka tillbaka till Östersund igår men då den nya skidtunneln i Piteå har öppet i veckan passar jag på att få lite timmar på snö. Känns riktigt lyxigt, problemet med frånvaro på nedpackade vinterkläder löste sig smidigt med att jag fick militärlandslagskläderna nu under veckan i Boden!

Jag passar på av att göra lite som jag känner för nu då veckorna som komma skall kommer bli intensiva då hela juli kommer innebära att jag bidrar med lite skatteintäkter till svenska staten för en gångs skull ;) Kommer dubblera jobb på Länsförsäkringar under dagtid med att lära upp mig på Hemmakväll under eftermiddagarna. Det var inte riktigt min plan men nu blev det så, det är en månad av mitt liv och jag har jobbat betydligt mer än så tidigare somrar så det ska gå bra!

Har fått mycket frågor angående Militärlandslaget, hur det fungerar och hur man kommer med och så vidare. Viktor har gjort en otroligt bra sammanfattning om allt man behöver veta här. Annars är detta en bra övergripande bild

img_20160701_213356

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.