Konstateranden en torsdagskväll

Hej!

  • Äntligen slipper jag ha så mycket hemlängtan till solen och värmen uppe i norr, för nu har just de två sakerna hittat till Jämtland också! Östersund på sommaren är rätt magiskt också faktiskt.
Svettigt intervall-morgonpass på Frösön
Svettigt intervall-morgonpass på Frösön
  • Ida plockade upp mig i tisdags efter mitt korta eftermiddagspass och tillsammans styrde vi mot Rödön och plockade jordgubbar. Så löjligt söta och goda bär! Plockade närmare 3,5 kilo och idag finns kanske knappa kilot kvar…. Kan hända att jag har det i allt, på gröten, i chiapuddingen, i fruktsallad efter middagen tillsammans med basilika (förövrigt en sensation för smaklökarna, prova!)
Hade vila på förmiddagen imorse så jag passade på att unna mig lite godare frukost innan jobbet
Hade vila på förmiddagen imorse så jag passade på att unna mig lite godare frukost innan jobbet
  • Älskar att numera bo granne med Frösön och alla backar där. Insåg att 95% av alla min löppass har blivit där, och jag tar alltid de båda slalombackarna minst en gång. Tiden går alltid så fort och jag tröttnar aldrig på omgivningarna! Icke att förglömma att jag även hunnit med tredubbelt så många elghufsintervallpass där i vår/sommar än vad jag hann hela förra säsongen! Kanske blir man en bergsget i vinter!
  • Blev klar med mitt projekt om att måla om vår sovrumsbyrå idag, ett avkopplande (men lite överraskande ansträngande) kvällsgöra. Fyra varv senare kan jag iallafall bära in det i sovrummet igen ikväll!

wp-1469091767889.jpg

Fyndat en billig Hortensia igår om fick pryda hallbordet. Nu återstår det bara att se hur länge den lever!
Fyndat en billig Hortensia igår som fick pryda hallbordet. Nu återstår det bara att se hur länge den lever!
  • Fartveckan har fortsatt med ytterligare två intervallpass. I tisdags körde jag kortare, stenhårda skateintervaller på ÖSK med starter och spurter. Igår var jag givetvis på Frösön och elghufsade lite trösklar innan jag krämade ur det allra sista i form av 15/15 intervaller (15 sek max följt av 15 sek vila under 5 minuter). Lite möra ben från föregående dagar och klarade knappt av att ta mig upp till vätskebältet efteråt, så jag lyckades väl bli trött igår också! Imorgon väntar stakintervaller och på lördag lite skatesprint!
  • Hade lilla julafton igår när jag hämtade ut ett paket från England innehållande ett par nya terrängskor samt ett par nya distansskor. Fördelen med att inte ha så mycket sponsorer är att jag kan plocka det bästa av alla märken, hehe! Galet nöjd med mina nya terrängskor Asics Gel Fuji Runnegade 2 som jag invigde i eftermiddags. Tusen gånger lättare (ett tiotal gram åtminstone) och smidigare än mina förra från Reebok.
Puss på dessa
Puss på dessa
  • Nu är det även slut på skavsår mellan låren under löppass! Kanske inte alla som har problem med detta men har man lite för odeffade lår som jag så är det inte att leka med alltså! Känner inte för en sommardeff utan lösningen på problemet blev lite längre shorts från Under Armour!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.