intensiv vecka

Goddagens! Inleder väl med världens klyschigaste och kanske vanligaste inledning för ett blogginlägg ”det är mycket nu, därav uppdateringen”!

Det känns onödigt och framförallt ointressant att beskriva mina dagar i detalj, men den börjar iallafall sju och med träning 7.30 till just innan jag jobbar på Länsförsäkringar 10-14. Nu fyra dagar i rad dubblerar jag även på Hemmakväll och det är minst sagt… intensivt. Inte många sekunder över till något annat så tur är det väl att jag är född med förmågan att vara effektiv!

För att bryta av med lite annat än det hederliga vanliga snacket på denna blogg måste jag inflika att jag ÄNTLIGEN fått ut den sten/pinne/jagvetintevad jag haft i min hand sedan Mallorca i oktober. I höstas hade jag någon period där jag drog alla mina vurpor under löppassen och inte under rullskidspassen. Lindrigt kanske kan tyckas men så var icke fallet! Hann göra sönder ett par tights, få några rejäla skrapsår och som sagt, en sten i handen under olika fall. Ramlade näst sista dagen på Mallis och vi fick ut det mesta i badrummet efteråt men inte allt uppenbarligen. Har fått dras med denna lilla böld på handflatan i typ nio månader! Försökt få ut den flera gånger men igår var det tydligen dags, känns så löjligt skönt så ni anar inte! Tack till min egna allt-i-allo Viktor som i detta fall fick agera kirurg och så åt mig att sluta fjolla mig över smärtan!

När jag avslutade fartveckan förra veckan med ett sprintpass på lördag förmiddag och därefter vilodag så kändes kroppen närmast pigg, kan ju meddela att det är den inte längre… Tror mig dock känna mig själv såpass väl att det nog inte är enbart en tuff föregående vecka utan även en tuff vecka nu i veckan,  ”på den allmäna fronten” som spelar in. Måste dock säga att jag tycker det är förfärligt kul på båda jobben, framförallt när jag blir mer och mer varm i kläderna och börjar känna mig någorlunda bra på det jag gör. Men alltså wow, all heder åt alla elitsatsande längdskidåkare som kan kombinera jobb och skidor i större omsträckning än vad jag gör, det är tufft! Jag har bara nästa vecka kvar på Länets, sen är jag klar för i sommar och det känns nästan lite snörpligt! I höst är det dock full fokus på skidåkningen och kanske lär jag mig uppskatta all dötid (alltså återhämtningen) mellan passen.

Har lite för mycket på gång i hjärnan för att bli mer långrandig här, nu ska jag bocka av ”blogga” från min obligatoriska to-do-list och fortsätta att checka av den, vilket kan ta ett tag…

Firade dessa brudar i Lördags, riktigt trevlig kväll!
Firade dessa brudar i Lördags, riktigt trevlig kväll!
Grillmiddag i söndags, mums!
Grillmiddag i söndags, mums!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.