en tisdagskväll

Godkväll! Jag körde igång med min sista jobbvecka igår efter en skön vilodag i söndags där jag faktiskt lyckades just vila och hämta krafter. Det behövdes. Veckan kommer vara fortsatt intensiv med inte särskilt många sekunder till övers till annat än det som är nödvändigt, det vill säga: träna, äta, sova och laga mat för nästkommande dag så jag slipper stressa (ännu mer än vad jag redan gör vill säga).

Kroppen är fortsatt trött och inte särskilt samarbetsvillig, den blandar och ger lite. Imorse gav den till exempel inte så mycket tillbaka, visste knappt vad jag hette när jag vaknade men körde som bestämt ändå längre tröskelintervaller på löpning. Med stockar till ben körde jag tre stycken intervaller, sen gav jag upp när tiderna blev allt sämre fast jag tyckte jag höll samma tempo. Hjärtat fick slå någorlunda och pannbenet fick bra träning iallafall. Men ingen idé att dumtjura vidare.

Pigg tjej i lördags....
Pigg tjej i lördags….

Ljusglimtar i vardagen finns det dock absolut! I söndags bjöd jag Sofia och Gustav på pizzamiddag, det visade sig vara det ultimata sättet att umgås på! Bjud härliga människor, ha lite diverse goda tillbehör och montera pizzor tillsammans. Ät och må riktigt gott.

wp-1470166599831.jpg

Det bästa var att ovanstående bjöd tillbaka mig på middag idag! Helt perfekt, jag var trött efter mitt intervallpass imorse, en intensiv dag på Länsförsäkringar och ett distanspass på det. Inte överdrivet sugen på att fixa middag efter det. Och inte nog med att jag kom till ett dukat bord, utan Sofia hade ju inte direkt legat på latsidan heller! Det bjöds på tjälknöl med ugnrostade rotfrukter, rödvinssås och jordgubbar med glass till efterrätt. En lite mer än okej tisdagsmiddag med andra ord – och med grymt bra sällskap!

Lyx! Givetvis Sofia Henriksson som står för fotot, mina fotokunskaper räcker inte riktigt så långt!
Lyx! Givetvis Sofia Henriksson som står för fotona, mina fotokunskaper räcker inte riktigt så långt!

…Annars har jag haft turen att få avverka många träningstimmar med Maria och Eva senaste dagarna. Tacksamt när kroppen varit som den varit, tiden går betydligt mycket fortare då, tack för det!

Nu biter jag ihop sista dagarna på denna lite annars ohållbara livsstil. På söndag tar jag mitt pick och pack och drar norrut, som jag längtar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.