mår gott

Sedan söndag eftermiddag har jag befunnit mig uppe i Norrbotten. Mamma hämtade upp mig på busstationen i Luleå efter 9 timmars bussresa, senare på kvällen anslöt Viktor från sitt läger i Björkliden och mamma och pappa bjöd på trerätters ute på stan, en fin kväll man kommer minnas i höstmörkret!

Denna kille är alltid lika glad när man kommer hem!
Denna kille är alltid lika glad när man kommer hem!
Zabrina kapade mitt hår mellan passen i tisdags!
Zabrina kapade mitt hår mellan passen i tisdags!

Eftersom det blev lite av en blixtvisit här hemma har det varit mycket inplanerat. Jag och Pernilla hälsade på farmor och farfar från tisdag eftermiddag till onsdag eftermiddag, jag hann även klämma in ett 2,5 timmars pass, ett tidningsreportage inför Vasastafetten samt att träffa Zabrina och Mathilda. Lite stressigt men ack så uppskattat!

wp-1471075375540.png

Kroppen har känts mycket piggare än förra veckan och den största anledningen till detta lär vara att jag inte har något jobb att skynda mig till eller mat att laga. Har blivit bortskämd av både farmor, mamma och pappa och nu svärmor och svärfar. Unnade mig dessutom dubbla vilodagar söndag och måndag, kanske hade en viss inverkan det också, hehe!

Jag och mamma styrde ihop en spontan kräftskiva i måndags!
Jag och mamma styrde ihop en spontan kräftskiva i måndags!
Kvällsfika hos Larssons!
Kvällsfika hos Larssons!

Passat på att njuta av att bara vara nu i veckan, befinner mig sedan i torsdagskväll i Teuger då mamma var lite för snäll för sitt eget bästa och skjutsade mig de åtta milen hit, tack för det! Tack vare henne så fick jag och Viktor till ett fint stakintervallpass i backarna längs Storsundsvägen. Jag på tvåor och han på trefyror i rullmotstånd. Även om jag verkligen älskar att komma hem till Luleå så får jag svårare och svårare att få till träningen bra där, iallafall på rullskidor i de högre intensiteterna. Säkerligen till stor del mentalt, min svåger Niklas bor faktiskt i Luleå året runt och elitsatsar på skidorientering där med gott resultat så det går om man bara vill, jaja… Man har väl blivit för bortskämd med Östersund!

wp-1471080256930.png

wp-1471080261662.png
Gårdagens förmiddagspass, 3 och 5-minutersintervaller x 7
Rastade av Viktor i Teugerskogarna igår eftermiddag, sjukt fin terräng!
Rastade av Viktor i Teugerskogarna igår eftermiddag, sjukt fin terräng!
Svärfar drog med oss på en båttour igårkväll!
Svärfar drog med oss på en båttur igårkväll!

Vilodag idag, passar mig rätt bra med regn hela dagen då. Ska pilla mig i naveln lite och förhoppningsvis är jag redo för en tuff vecka i Sollefteå med militärlandslaget imorgon!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.