ljuva vardagslunk

Goddagens! Det var en häftig känsla jag hade i lördags kväll när jag kände att jag verkligen kom ”hem”. Har faktiskt aldrig riktigt haft en sådan känsla tidigare här i Östersund. Det var så skönt att veta att jag hade en dag med absolut inga måsten (förutom att handla och tvätta). Tror det blev min första vilodag där jag verkligen inte gjorde något, gick mellan köket och vardagsrummet lite annars satt jag parkerad i soffan eller sängen.

Fick hem detta av utan tvekan världens bästa mormor idag. Inte bara skickade hon med min nya träningsjacka som hon sytt in åt mig, utan även min älskade plattång som jag glömt hemma i Luleå, tack!!!
Fick hem detta av utan tvekan världens bästa mormor idag. Inte bara skickade hon med min nya träningsjacka som hon sytt in åt mig, utan även min älskade plattång som jag glömt hemma i Luleå, tack!!!

Trots att jag älskar att vara på turné så njuter jag faktiskt av att komma in i vardagslunket igen. Sen är det något med den här luften som påminner om höst alltså, jag blir så himla pepp av den! Jobbat måndag och tisdag förmiddag på Hemmakväll och tränat lite smått på eftermiddagarna med Lisa som sällskap båda dagarna, gött! Trivs så bra med rutiner. Dessutom har Jämtländska matsalen öppnat efter semesterledigheten och det har varit så uppskattat, trots att jag varit helt blöt i svett av att cykla de 4,5 kilometerna uppför dit (dock så jäkla värt!).

Viktor är uppe i Norrbotten så jag är som sagt utan bil, cykeln går istället varm! Igår efter passet tog jag hemskt spontat mina skålar och cyklade till skogs och plockade lite hallon och blåbär. Det var så himla fint väder och för en gångs skull hade jag krafterna till det efter en lite lättare träningsdag. Det var himla skönt, inget sällskap och ingen podd i öronen.

Inte någon mängd att skryta med men ack så gott att ha i yoghurten och på gröten!
Inte någon mängd att skryta med (var dock bara ute 40 minuter, var ju tvungen att hinna hem till halv åtta hos mig!) men ack så gott att ha i yoghurten och på gröten!

Idag har jag satt igång träningen efter några lugnare dagar sedan förra veckans träningsläger och Vasastafetten. Det blev långa skejttrösklar på stadion, 2×20 minuter. Fortfarande ingen supersprutt i benen men jag kämpar på!

Fick lite panik häromdagen när jag insåg att det verkligen närmar sig sluttampen på träningssäsongen. Om två och en halv månad kommer jag stå på startlinjen med skidor på fötterna! ”Paniken” varade dock inte länge, jag är nöjd med vad jag åstadkommit träningsmässigt hitills. Hållt mig enligt planen, och lite därtill kanske. Men det är nu när det blir höst som det verkligen gäller att ha tungan rätt i munnen, våga hämta hem jobbet man gjort och samtidigt våga kräma ur det lilla extra. Jag ser fram emot det, än finns det mycket att göra innan tävlingklockan piper ned!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.