från fartvecka till mängdvecka

Godkväll! I lördags när jag var klar med det sista fartpasset för veckan var jag trött, väldigt trött! Förutom att jag hade min första schemalagda helg på jobbet (kvällsjobb fredag, lördag och söndag) så tog jag det därefter väldigt lugnt. Vilade söndag och även måndag förmiddag. På måndagsmorgonen var jag även på mitt livs första personalmöte, det ni! Ytterligare ett kryss på vuxenlistan avbockad, hehe. Förövrigt ett väldigt  mysigt sådant med frukost på Törners konditori!

Efter det  var jag precis som planerat faktiskt fit for fight igen! Efter min förra fartvecka så fick jag, som bekant för mina trogna läsare, en riktig känga 3-4 dagar efter. Blev i princip sliten ända till… för typ en och halv vecka sedan. Men hittills verkar det som att jag klarat mig från det och jag har istället börja samla lite timmar med god känsla. Trots att jag tränat mer än någonsin så har jag lagt årets träningstimmar väldigt jämnt fördelat. Säger absolut inte att det är fel med det, utan tvärtom enligt min planering. Känslan har dock blivit att jag knappt ”tränat”. Har haft ETT enda crosspass, TVÅ (!) träningsveckor över 20 timmar och inte EN enda träningsdag med fem timmars träning. Helt galet egentligen!

Jag vet att det är väldigt lätt att dras med i den timhets som råder. Är därför nöjd med mig själv som gjort som jag gjort och inte jämfört mig (så) mycket med andra. Jag har hunnit vara sliten ändå. Samtidigt tycker jag hela tiden hållit mig på den rätta sidan. Enligt mig krävs det givetvis att man ligger just på gränsen hela tiden om man vill komma någon vart här i världen. Och då jag alltid försöker vara ärlig så ska jag givetvis säga att självklart har jag tagit mig några rejälare funderare hur det kommer sig att jag tränat ”så lite” och känt mig frustrerad över hur mycket ”alla andra” tränar. Icke att förglömma är väl att komma ihåg att jag slagit rekord i både mängd i träningsperioder (och dessutom haft just tre sådana perioder) och antal träningstimmar per vecka.

Denna vecka har jag varken jobb eller annat att fokusera på så nu får jag äntligen samla lite timmar! Älskar verkligen det. Har laddat upp med massa bra poddar, fått låna Sofias vorsteh, Cooper, på mina längre löppass och haft tur med galet fint höstväder! Timmarna rullar på lätt då. Älskar dessutom den tröttheten man får av just timmar och inte fart. För ja, trött har jag blivit! Men det viktigaste är väl att jag känner att jag kroppen är återhämtad för nästkommande dag.

Cooper, Kardin, jag och Viktor bakom kameran!
Kardin, jag och Viktor bakom kameran!

Idag crosspassade jag totalt fyra timmar med ovanstående killar (eller ja, Cooper fick ansluta på löpdelen). Efter lunch och 1,5 timmes nap såg det ut såhär

Sopslut
Sopslut var bara förnamnet för oss båda

Sedan fick en kaffekopp liv i mig och jag blev upplockad av Sofia för lite heminredningsspaning på Mio! Imorgon väntar ytterligare timjakt innan helgen invigs svenne-enligt med tacomiddag hos Eva och Anders. På lördag ska jag och Viktor till Åre och köra ett långpass, livet kunde vara värre om jag säger så!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.