en bättre helg

Vecka 37 rullar på sista versen och jag kan summera en riktigt fin träningsvecka där kroppen sedvanligt reagerat fint på mycket mängdträning. Idag har jag en välförtjänt vilodag medan gårdagen spenderades i Åre. Har sagt tusen gånger till mig själv att man måste ta vara på de fina träningsmiljöer som finns i närheten till Östersund och därför spikade vi en fjälltur igår. För det är väl det som är det jobbiga, att ta tummen ur och verkligen bestämma sig.

Jag har varit väldigt sparsamt i Åre (endast varit där på våren under Åre XCO) och aldrig sprungit där. Är man jämtlandsbo måste man ju nästan ha varit upp på Åreskutan! Jag och Viktor fick tips av Årebon och vår militärlandslagskollega, Petter Engdahl, och körde en rutt på 5 toppar och 2000 höjdmeter. Totthummeln – Lillskutan – Åreskutan – Blåhögen – Västskutan. Lite halvklart väder men skön temperatur och en riktigt fin tur på 4,5 timme! Idag känns det i framsida lår efter att ha sprunget nedför dessa 2000 höjdmeter…

wp-1473584219997.jpg

wp-1473584238346.jpg

Helgen har annars bjudit på tacomiddag och sällskapsspel hos Eva och Anders i fredags vilket var riktigt trevligt! Jag och Viktor gjorde hemmagjord pizza efter passet igår när vi kom hem och hann även med filmtittande, Tiramisú till efterrätt och en sväng till Hemmakväll! Idag ska jag återigen försöka mig på något som är lättare sagt än gjort, det vill säga att ta det riktigt lugnt och verkligen vila.

wp-1473584224906.jpg

Avslutar träningsperiod 5 idag med 66 timmar, inklusive en fartvecka. Det är jag nöjd med. Nu inleds den sista perioden som blir den sista riktigt tunga innan jag ska börja släppa upp träningen lite. I november vill jag åka fort från start till skillnad från föregående säsonger! Ser fram emot att få grisa på lite och utmana kroppen ytterligare!

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.