sportsgym

Nu i början på september firade jag två år som Östersundsbo, helt galet vad tiden går fort. Det allra roligaste är att jag trivs bättre och bättre för varje dag här i Jämtland. Det första jag lärde mig i staden var att man hade en cykelfil och en promenadfil på cykelvägarna, folk verkade älska frilufslivet, det fanns en Jämtlandsflagga (!) som används flitigt, samt att gymmet som gäller är Sportsgym.

Mitt och Viktors första boende i Östersund (numera har jag även lärt mig att hitta boende är ett helvete i denna stad) var på Östersund camping och granne med oss var Sportsgym på Storsjöbadet. Brukade suktade kolla in genom glasfönstren och drömma mig bort till ett fräscht gym. Själv krigade jag på i ett riktigt ryssgym nere i källaren på mitt dåvarande jobb.

Igår hade jag (och även Viktor) ett morgonmöte med Andreas Forss som är VD för Sportsgym och jag är så jäkla glad över att kunna knyta an till just Sportsgym som ny samarbetspartner! Styrketräning är ett viktigt inslag i min träning och Sportsgyms alla fyra stycken gym i Östersund erbjuder allt man kan tänka sig behöva både i styrketräningsväg men även kring alternativ konditionsträning, perfekt nu när jag dras med lite skadeproblem.

medlemsforman-are-2

Det allra roligaste är att jag dessutom kommer att representera Sportsgym SC under löptävlingar framöver. Ångrar att jag inte löptävlat mer än jag gjort i sommar men det kommer det bli ändring på nästa löpsäsong och förhoppningsvis kanske jag hinner klämma in något i höst om sätesmuskeln slutar tjorva. Ser fram emot att komma igång med gymmandet (och invigningen av Sportsgym nya storsatsning på Storsjö Strand som invigs den 15 oktober med över 2000 kvm att träna på)!.

Glad över att dessutom få träna och tävla i dessa snygga Sportsgym-färger!
Glad över att dessutom få träna och tävla i dessa snygga Sportsgym-färger!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.