en lite för lugn men väldigt trevlig helg

Efter tävlingen förra onsdagen fick jag kanske lite hybris, jag testade skejta på eftermiddagen men det var inte min sätesmuskel redo för uppenbarligen. Fick återigen känningar efter 1,5 timme så det var bara vända hem. På torsdagen var jag ut och stakade men dels var min rygg helt förstörd efter tävlingen och dels kändes det lite i rumpan. Tog beslutet att vila torsdag eftermiddag och enda till söndag. Att vila när man ”inte förtjänar det”, som jag brukar säga, är det absolut värsta som finns.

Tur för mig så fick jag iallafall tänka på annat och hade en hemskt trevlig helg ändå som man verkligen kan behöva ibland. Mina svärföräldrar kom ner till Östersund från Älvsbyn fredag eftermiddag. Vi hann bjuda dem på middag på fredagen, strosa runt på stan under lördagen samt luncha på Vezzo. Och väldigt mycket mer. På söndagen var jag dock väldigt rastlös. Trots att jag hade tagit en morgonpromenad med svärmor Mona och Nilas så bestämde jag mig för att ta min tantcykel och cykla runt på Frösön i en timme! Tog ingen tid utan blev lite chockad när jag såg hur länge jag varit ute, men ett Frösön i höstskrud och kvällssol var inte att leka med alltså. På tal om väder är det helt galet vilken höst det varit hittills! Har inte åkt med jacka eller långa tights en enda gång och det är snart oktober?!

Snälla svärföräldar som hjälpte oss med en kökslampa som inte velat lysa! Nu gör den äntligen det, dock inte bara på bilden ;)
Snälla svärföräldar som hjälpte oss med en kökslampa som inte velat lysa! Nu gör den äntligen det, dock inte bara på bilden ;)

Helgen avrundades iallafall med en riktigt stor fikakväll! Johanna Meyer och Isabell Persson hade styrt upp ett knytisfika och vi var nog cirka 10-15 sockersugna personer som hade det gött!

Det verkar dock som om vilan har gett resultat för nu har jag kunnat smyga igång rätt bra med normal träning. Jag tar dock inte ut någon glädje i förskott men det känns som att det verkligen vänder nu! Igår fick jag återigen till ett grymt teknikpass med Johanna Ojala. Denna gång på klassiska rullskidor och denna gång kände jag mig om möjligt ännu mer som en nybörjare. Men får jag till tekniken, (vilket känns en bit bort i nuläget, hehe) blir jag nog riktigt snabb i vinter! Men skam den som ger sig!

Vinkade av Viktor igår på morgonen. Han är i Italiten med militärlandslaget (jag är hemma då vi förstaårsseniorer inte får åka med). Tur Viktor är snäll och gör fusklappar så jag kan blanda ny sportdryck iallafall!
Vinkade av Viktor igår på morgonen. Han är i Italiten med militärlandslaget (jag är hemma då vi förstaårsseniorer inte får åka med). Tur Viktor är snäll och gör fusklappar så jag kan blanda ny sportdryck iallafall!

Idag har jag haft en tidig morgon för att hinna gymma innan jag jobbade öppning på Hemmakväll. Hur grymt att Sportsgym City och mitt jobb ligger grannar med varandra?! Det allra bästa med dagen var dock att jag testade köra stavgånsintervaller utan känningar nu i eftermiddag! Så jäkla gött att få bli lite trött i benen igen, och så jäkla gött att få köra fart! Mindre gött att känna hur löpsteget påverkas efter nästan tre veckors uppehåll, jaja klaga är det sista jag gör!

En reaktion till “en lite för lugn men väldigt trevlig helg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.