säsongens första fulla hand

Godkväll! Tänkte knåpa ihop ett litet kvällsinlägg som (för en gångs skull) är kort och snabbläst! Börjar med lite suddiga skärmdumpar från måndagens pass med Johanna. Fick några riktiga aha-upplevelser, framförallt på stakningen! Så idag gjorde det inget att vädret som varit så himla fint sista tiden istället visade sig från en sann Östersundsanda med 6-7 grader, ösregn och vindar. Jag fick nöta stakning i tre timmar och höll mig fokuserad detta till trots. Men ja, det var väldigt skönt och ta en varm dusch och sedan äta köttfärsbiffar på Jämtländska matsalen.

Diagonalåkning
Diagonalåkning
Hej och hå på stakningen med frånskjut
Hej och hå på stakningen med frånskjut
Och det här med stakning alltså... Undrar hur mycket justeringar jag gjort på ett år men min stakteknik, för att inte bara tala om i sommar
Och det här med stakning alltså… Undrar hur mycket justeringar jag gjort på ett år med min stakteknik, för att inte bara tala om i sommar!

wfwe

…Idag inledde jag som sagt förmiddagen med stakning i tre timmar. Överkroppen börjar bli lite mör men jag har valt att ha is i magen med att börja skejta och springa trots att det känns bra i bristningen. I eftermiddag valde jag dock att testa löpa två timmar och därmed samla in min första ”fulla hand” för säsongen (=5 timmar träning). Var helt oförskämt pigg på löppasset. Upptäckte en ny runda på Frösön som var grym, mycket myr, lite upp och ned och väldigt varierande terräng! Fick ibland en chock när jag kollade kilometertiden som ofta låg kring  5.30 tempo, vilket jag sällan brukar ha på mina distanspass ute i terräng. Vill poängtera att jag sällan brytt mig om sådant tidigare men tre år med en viss herr Brännmark sätter väl sina spår vare sig man vill eller inte ;)

Avslutat dagen på bästa sätt med paltmiddag hos Sofia och Gustav, behöver inte säga så mycket mer än så. En bra dag med andra ord!

Efter regn kom solsken! Min favvospot i hela Östersund som jag alltid lägger in i mina löppass på Frösön!
Efter regn kom solsken! Min favvospot i hela Östersund som jag alltid lägger in i mina löppass på Frösön!

En reaktion till “säsongens första fulla hand

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.