inleder veckan med en vilodag och ett blogginlägg

Hade turen att bli fotad av Sofia igår som fått ett nytt objektiv till hennes kamera. Kanske är objektivet grymt men oj som den tjejen kan det här med fotografering! Så kul med proffsiga fina bilder på sig själv in action.

dsc_8058

dsc_7921

dsc_8119

Och oj vad jag sett fram emot denna måndag! Vecka 39 var minst sagt intensiv med jobb på Hemmakväll alla dagar utom torsdag och utöver detta 23,5 timme träning. Lägenheten ser ut som en bombnedslag, har mest bara hunnit diska undan det värsta under veckan. Så idag ska jag göra precis som alla andra skidåkare gör på deras vilodagar. Dammsuga, skura, städa toaletten och handla vilket jag inte hunnit göra på nästan två veckor… Tur frysen är full med mormors mat iallafall!

På min to-do-list står även att ta en lång dusch, stretcha och läsa ut min nuvarande bok Sälj! av Fredrik Eklund! Grymt inspirerade bok, framförallt för mig som faktiskt sysslar just med en massa säljande på mina två jobb. Finns alltid sakar att utveckla, överallt! Att faktiskt vila på vilodagen är något jag blir mer och mer noggrann med, och idag har jag verkligen förtjänat att vila! Som sagt 23,5 timme avklarade och imorgon är det på’t igen. I veckan ska 24,5 timme avverkas och därefter har jag tränat 48 timmar på 14 dagar vilket blir ett nytt rekord för mig med råge. Ska bli spännande att se vad kroppen har att säga om det! Efter det ska jag mer eller mindre börja ”släppa upp” träningen, känns helt stört att det snart är dags för säsongsstart!

Fick sällskap av Eva på mitt crosspass igår. Löpning och skejt i ett strålade höstfint Östersund!
Fick sällskap av Eva på mitt crosspass igår. Löpning och skejt i ett strålade höstfint Östersund!
dsc_8132
…Och såhär glad blev man av att få hänga lite med Sofia och Gustav mitt under sitt träningspass!

 

 

En reaktion till “inleder veckan med en vilodag och ett blogginlägg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.