Tyngre dagar

God morgon! Mallorca var som sagt hur avkopplande och välbehövligt som helst. Det var nog tur för veckan som varit har inte varit lugn och lätt precis. Jobb torsdag förmiddag, samt fredag, lördag och söndag eftermiddag/kväll. Däremellan har jag försökt komma igång med träningen. I fredags fick jag dessutom ett väldigt, väldigt tungt besked av att min farmor somnat in.

wp-1477902427451.jpg

Under mina snart 21 år har jag varit väldigt förskonad från dödsfall inom familjen, min morfar dog när jag var tre år vilket jag därför har väldigt vaga minnen av. Det är väldigt många nya känslor och väldigt tungt. Farmor har betytt oerhört mycket för mig och vi har haft en väldigt nära relation. Jag och min storasyster har spenderat en stor del av vår barndom hos henne och farfar, genom åren har jag garanterat spenderat fler än 100 nätter hos dem. Jag tror iallafall att det dummaste man kan göra är att inte acceptera att döden hör livet till, men man får verkligen perspektiv på saker och ting. Faktum är iallafall att jag kommer sakna henne något fruktansvärt. Samtidigt är jag så otroligt tacksam för att jag haft en sådan viktig person i mitt liv som inspirerat och gett mig så många fina minnen och framförallt en underbar barndom.

För att traggla på om det vanliga i denna blogg, träning, så har väl kanske inte motivationen varit den högsta i veckan av förståeliga skäl. I normala fall hade jag nog varit väldigt stressad av det faktum att jag inte kommit på snö än men nu gör det inte så mycket. Kroppen verkar ha svarat fint på en veckas vila och återhämtning iallafall. Ikväll åker jag till Vålådalen och åker just skidor några dagar, i veckan blir det fokus på mängd och snövana innan jag jobbar fredag och lördag. Sedan ska jag ta mig hemåt till Norrbotten och umgås med familjen.

Tog en vilodag idag. Huvudet mer eller mindre skrek efter det. Gjort en god frukost, vilket jag inte gjort på hela hösten och vilket jag brukar älska att göra. Vet inte vad jag ska dra för paralleller av det? Nu blev det snabbgjord granola i stekpanna, fet yoghurt, kaffe, blåbärssmoothie och stekta ägg. Så gott.
Tog en vilodag idag. Huvudet mer eller mindre skrek efter det. Gjort en god frukost, vilket jag inte gjort på hela hösten och vilket jag brukar älska att göra. Vet inte vad jag ska dra för paralleller av det? Nu blev det snabbgjord granola i stekpanna, fet yoghurt, kaffe, blåbärssmoothie och stekta ägg. Så gott.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.